Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво слушате в момента?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Деймос преди време гледах един документален филм за него и разбрах че "Пръстенът на Нибелунгите" или както се казваше голямата му оперна тетралогия била общо 16 часа и нямало жив човк на земята дето да може да я издирижира и някакви такива. Определено Вагнер владее.

В момента:

Tears for fears - Shout
    Равел - Болеро - дори само заради това си произведение за мен а и за много други хора Равел е абсолютн гений. В един предговор (в началото му) за голяма книга избрани творби на Капоти Димитри Иванов мисля че беше авторът - та той казва - че Равел се съмнявал че произведението му е музика както Капоти се съмнявал че книгите му са книги и ги наричал "свински уши".

Comment

Erich Von Manstein написа
      Деймос преди време гледах един документален филм за него и разбрах че "Пръстенът на Нибелунгите" или както се казваше голямата му оперна тетралогия била общо 16 часа и нямало жив човк на земята дето да може да я издирижира ....
      А дали е имало такъв, който е способен да я изслуша цялата?
      "Нима, Създателю,
      съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
      мигар аз самият съм те молил
      от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Ами те ще са братя с диригента. Само в такъв случай биха се изтраяли и то с много зорове. Слушането на 16 часа Вагнер се равнява на това да си слушал 15 години чалга и после за един ден непрекъснато да чуеш цялата дискография на Флойд. Вярно е че сами любимата група обаче не бих си го причинил. Най-малкото ще се самоубия.

Comment

Enter: All in my love ! undefined Мацката е по-добра от онази на Кренбърийз!
          undefinedNightwish : Sleepwallker
          Е тая група ми разбива сърцето !
          И малко класика :nworthy: :nworthy: :nworthy:
          Metallica 1991 Целия албум.
          Може и чичко Ozzy : I just waht you !
          :rock: :rock: :rock:

Comment

А на Ози гледа ли клиповете от Down to earth - Dreamer и Get`s me through - много са смешни ама той е велик де - няма две приказки по въпроса. Човека всичко е видял от "шоубизнеса" а албумите му в Блек Сабат са хмм меко казано основополагащи и владеят.

Comment

Handel - Задок Първосвещеника, See the conquering hero - това е част от Юда Макавей и Concerto Grosso No 5
              JS Bach - Suite No 1
              Damien Rice - The Blower's Daughter
              The Dubliners - Wild Rover
              Pogues - Best of the Pogues, I Fought The Law, South Australia, The band played Waltzing Matilda

За днес това е ми е музиката с която ще избутам работния ден...
              Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

А на Ози гледа ли клиповете от Down to earth - Dreamer и Get`s me through - много са смешни ама той е велик де - няма две приказки по въпроса. Човека всичко е видял от "шоубизнеса" а албумите му в Блек Сабат са хмм меко казано основополагащи и владеят.
                Имам прилична колекция от видео на Ози , че имам и почти всичко на Блек Сабат, но те са приоритет на тати. На мен са ми малко ъъъъъ да кажем извън годините. Аз съм отраснал със Металика U2 и Депеш Мод !
                Но виж за това че е забавен съм съгласен , не всеки може да се маскира като нарцис и да пее песен за алкохола Ozzy Osbourne - 1986 - The Ultimate Sin - 01 - The Ultimate Sin .

Comment

Pogues - Best of the Pogues, I Fought The Law, South Australia, The band

БРАВО , погс са ми любимци!

Comment

Reach out and touch faith!!!!

Comment

Cryhavo(c/s) има ги и с S и с C

Comment

Iced Earth - трилогията The Suffering
                        01 - Scarred
                        02 - Question Of Heaven
                        03 - Slave To The Dark
                        "Нима, Създателю,
                        съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                        мигар аз самият съм те молил
                        от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Абре, я продължете дискусията за Вагнер... Предполагам всички са чували изказването на Уди Алън: "Когато слушам Вагнер ми идва да нахлуя в Полша".
                          "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                          нека четат пред вратите
                          нашата памет остъклена
                          с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Генерале вие ме разбихте!!! Това ще го запомня вовеки!!! Ама прав е Уди Алън в едно изречение е изразил всичко! :nworthy:

Comment

Генерале вие ме разбихте!!! Това ще го запомня вовеки!!! Ама прав е Уди Алън в едно изречение е изразил всичко! :nworthy:
                              Ама верно го изтресе Уди алън тоя лаф , хаха бях го забравил , иначе съм фен на Алън

Comment

Абе преди няколко години излезе един българаски филм "Вагнер" - помните ли? Те и там го бяха намесили човека - имаше и ефектни моменти на съчетаване на музиката с кадри.
                                Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                                СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                                НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                                СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Working...
                                X