АА да Дракуле много я обичам тая песен - между другото на барабаните май е Инго Швихтенбергер или някакво такова супершашаво име. Той после се самоуби много лошо. 1996 г. Май скочи от влак.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво слушате в момента?
Collapse
X
-
Вчера гледах новата песен на "газарите" от R&B Records...Същитете порстотии но саунда е супер!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Мале Кенибъл Корпс не съм слушал от 4 5 годиниНаправо съм ги забвравил
Каома - Ламбада
Каома - Дансанто Ламбада
Лос Ломбос - Ламбада
Доста ламбада днес Ех лято биричка цацичка женички с тен...Идилия?!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Е разбира се, аз много си го тача Вагнер, е едно време имаше и едни плочи тука някъде, ама то вече архаична технология, пък и ги не знам къде са всъщност...
Иначе овертюрата към Der fliegende Hollander ми е другото любимо нещо, абе само :nworthy: :nworthy: :nworthy: за тоя човек...<<..........>>
Comment
Comment