Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честита Нова Година

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Честита Нова Година

Айде първият пост от Мен за тази Година.
    Да сте Живи и Здрави!
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Честита нова година !

Бъдете живи и здрави!

Не забравяйте, че:
    Ако изгубите пари, не губите нищо.
    Ако изгубите време или приятел, губите много.
    Ако загубите здравето си, губите всичко...
    Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Честита нова година на всички. Бъдете здрави и щастливи през 2005 г.
      НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Честита Нова Година, приятели! Много здраве и щастие ви пожелавам!
        "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

Честита на всички съфорумници .. здраве и успехи през новата 2005

Comment

Ч ! Н!! Г !!!
            Много щастие, живи и здрави и т.н.
            Айде весело и здраво (не пак, ами още), догодина, до амина и прочее...

Comment

Честита и от мен!
              "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

ЧНГ и от мен...ох как ми се вие свят...
                ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Айде да ни е честита!Много здраве,успехи,пари и щастие на всички!
                  "Прави каквото трябва,да става каквото ще!"

Comment

Честита Нова Година!
                    Късмет и здраве! Останалото се нарежда от само себе си..

Николай

Comment

Няколко снимки от тази Нова година. Взел съм ги от тук и са на taurus13, участник във http://photo-forum.net/
                      Ето ги и самите снимки:

Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                      Проект 22.06.1941 г.
                      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Светкавици в Пловдив - снимки!
                        Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Ами айде нека ни е честита новата година пък да видим какво ще ни донесе.

Абе аз вече на две места честитих ама карай да върви нали трябва и малко спам :mhehe:
                          Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Ако незнаете, тук в Ню Йорк по нищо не се разбра , че Нова Година е дошла. Тук не се гърми на Нова Година.Всички си траят по домовете и толкоз.
                            Живот и здраве за следващата Нова година ще се прибера в БГ-то , че да се отгърмя на воля
                            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Лелее, не си представях толкоз "светла" Нова Година...
                              "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                              нека четат пред вратите
                              нашата памет остъклена
                              с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Working...
                              X