Araslan е денонощно там а аз сутрин и вечер. domatubiez също идва и Историка... ама вечер.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
IRC
Collapse
X
-
Аз мирката рядко си е гася.По принцип ПЦ почти не изгасва постояно има нещо във Флашгета да се точиНо не съм постояно он-лайн.Към 1 2 часа следобед и от 4 5 до към 9 10 надвечер може да ме намерите ако ви потрябвам за нещо(за кфо ли съм ви изтряал )...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Meн ако питаш също да...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Erich Von Manstein написаМного добре е че си се излекувал.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Манщайн нещо скатаваш от чата ми се струва?...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Сори но постоянно съм на работа и не ми остава време за чат. Пък и си взех ДВД такаче трудно 6те се отлепя от дивана и пуканкитеНай- ярките звезди на род османски
корони носят и седят на трона царски,
покорни са на заповедите господни
делата им добри и благородни.
И да воюва за правата вяра
на бащин трон султан се възцарява.
из " Корона на историите " на Ходжа Садеддин
Comment
-
Oбясних вече.ПЦ и мирката са ми постоянно включени но това не значи че и аз съм на ПЦ.Когато съм в чата пиша...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
На мен ДВД ми на ПЦ и ми е трудно да се отделя от самото ПЦ само кафенцата и залата ме отделят...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment