Честито и от мен :wmann: пожелавам ви да сте живи и здрави, да сте диви и щастливи като цъфнали сливи и разбира се много щастие и късмет, за да направим един голям гурбет :7_2_103v:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Весела Коледа
Collapse
X
-
Стига пожелания... Сега разказвайте!
Ето, от мен. Празник прекарах в тиха семейна идилия с моята баба и по-малкия ми брат. От много зими насам не съм имал по-добре прекарана Коледа: без телевизия, без промишлени количества храна и без алкохол и т.н."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Дорогие братья славяне и не славяне! Поздравляю всех с наступающим Новым Годом! Желаю здоровья, счастья, успехов и достатка!
P.S. Обещаю Деда Мороза (Дедо Коледа, Санта Клауса)в Москве сильно не спаивать, чтобы до Болгарии он добрался ещ¸ не очень пьяным. :wmann:"Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Comment
-
Честита Нова Година на всички колежки и колеги !
Пожелавам ви през настъпващата година съдбините ви да се определят в много по-голяма степен от вас самите , и много по-малко от ,,капризната дама" Съдба.
И нека никога да не забравяме , че всички ние сме много малки , а Отечеството е голямо и единствено важно !Hannibal ante portas.
Comment
-
Весело посрещане на новата 2005 г. сл. Р. Хр.!!!
При нас (кв. Смирнански в Пловдив) "войната" на пиратки и бомбички започна още в 20:00 часа. Скоро наближава времето, в което ще се включим и ние - с нашия набор от китайски изобретения за тази цел!
:fire: :sm199: :artil: :tanks: :sbomber: :fahr39: :church:Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment
-
ЧНГ и от мен дано на всички ви се сбъднат всичките желания през новата 2005 г. и бъдете живи и здрави другото трябва да дойде от само себе си е разбира се с полагането на малко труд поне
Иначе Империал похвали се какво ти е подарил Parabellum на средната снимка за Коледа, че не мога да разбера.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment