Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Играчки-Бомби

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    #61
    Originally posted by "gollum"

    А, специално към теб, Парабелум - самият ти твърдеше, че имаш някаква информация по обсъждания тук проблем, но така и не си я споделил.
    Temata shte ia imate-obeshtal sum Vi.Malko slojno stana,zashtoto tuk v Treta gluha-demek Provintziata niama kirirlitza.Ne iskam da ia pisha na latinitza,ta zatova se bavia
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

    Comment


      #62
      Dobre de,imalo li e igra4ki-bombi??? Pisna mi ot vas.

      Comment


        #63
        Bombite

        ми прав ти път
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

        Comment


          #64
          Ако знаехме със сигурност (т.е., ако имахме приемливи доказателства), дали е имало такива "бомби-играчки" или не, нямаше толкоз дълго да си чешем пръстите о клавиатурата на по-странични теми, нали? Така че - не, не знаем дали е истина или не (и не вярвам да узнаем, но това си е лично мое мнение). Ще чакаме текста от Парабелум, когато е готов да го публикува (не бързаме за никъде, за щастие). А до тогава по-добре никой да не пише тук, освен ако няма някакви конкретни данни.

          Comment


            #65
            Другият вариант е да вземем да конструираме играчки-бомби, да се качим на някой самолет и да ги пускаме, за да докажем, че може и да е имало
            "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

            Comment


              #66
              Е, така пак нищо няма да постигнем. Аз не се съмнявам, че подобно нещо е технически осъществимо тогава (за тези, които са успели да направят атомна бомба това едва ли би било проблем). Пак ще си остане порблемът - не дали са могли, а дали са искали да го направят и какви биха били мотивите им в такъв случай. И допълнително - дали наистина е имало подобно нещо.

              Comment


                #67
                Момчета от "Бойна Слава", този конфликт тук ми беше странен и неразбираем. Но едно е ясно, конфликта беше нежелан. Съжалявам ,че сте изтълкували действията ми малко или много погрешно. Вероятно вината до известна степен е и моя. Така ,че поднасям най-искренните си извинения за неприятните емоции около тази така интересна иначе тема. Надявам се моето извинение да стане първото от една порадица, с което проблема да бъде решен.
                In My Humble Opinion.

                Comment


                  #68
                  Е, и аз се извинявам отново. И се надявам да няма повече подобни проблеми. в крайна сметка, по-добре е знанията и участниците на двата форума да се допълват, отколкото да се карат.

                  Comment

                  Working...
                  X