Я кажете ще ходите ли на концерта тази вечер???. И ако да или не защо???. Хаха много е тъпо но все пак можеме след концерта да обсъдиме неговата организация.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Депеш Моуд
Collapse
X
-
не, но повече съжалявам, че не мога да отида утре на концерта на моите любимци Скорпиънс в Стара ЗагораLast edited by byzantiner; 22-06-2006, 18:40.
THE LABARUM
sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
,sevogorob eht erew ysmim llA
.ebargtuo shtar emom eht dnA
Бе сгладне и честлинните комбурси
тарляха се и сврецваха във плите;
съвсем окласни бяха тук щурпите
и отма равапсатваха прасурси.
Comment
-
бях на първия "ред" пред сцената. тези на тревата бяха доста зад нас - въобще не знам какво са успели да видят. иначе мартин гор да е бил на най-много 10 метра от мен. концерта беше окей - поради стечение на обстоятелствата не мога да кажа, че съм изпитал онова удоволствие, което можех да изпитам ако разни неща не се бяха случили. )
Comment
-
Док Холидей написабях на първия "ред" пред сцената. тези на тревата бяха доста зад нас - въобще не знам какво са успели да видят. иначе мартин гор да е бил на най-много 10 метра от мен. концерта беше окей - поради стечение на обстоятелствата не мога да кажа, че съм изпитал онова удоволствие, което можех да изпитам ако разни неща не се бяха случили. )
Дан ти пука за малките инциденти, така както описваш, може да се окаже че сме седяли един до друг. :tup:
Да си жив и здрав .
А за тревата видя ли новините колко боклук е останал?
Ужасия.
А на една позната като я бъзнах че кравите ги пускат по тревата да пасат се вкисна и после са и откраднали златната верижка.
Некой я е дръпнал до като скачала.
Скачала да види нещо от сцената...
Comment
-
СЪЖАЛЯВАМ ЗА ПРАВОПИСА И СПОРЕД МЕН КОНЦЕРТА БЕШЕ НЕЗАБРАВИМ КАКТО СЕ КАЗВА ВИДЯХ ИЛИ ПО СКОРО ЧУХ НЕЩО КОЕТО ДО СЕГА БЕШЕ В СВЕРАТА НА СМЕЛИТЕ ФАНТАЗИЙ. А ИНАЧЕ НА ТРЕВАТА СЕ ВИЖДАШЕ СПОКО НО ПО ВАЖНОТО Е ЧЕ СЕ ЧУВАШЕ ХАХА. ПРОБЛЕМ БЕШЕ КАКТО ВИНАГИ ИЗЛИЗАНЕТО МЕКО КАЗАНО БЕШЕ УЖАСНО ПРЕЖИВЯВАНЕ КАКТО И ОПАШКАТА ЗА БИРА ЧАС И ПОЛОВИНА.
Comment
-
Да отидеш на концерт и да се оплакваш че не си виждал е като да отидеш на мач в сектор Г (или Б) и да се оплачеш че не си видял дали има засада на отсрещната врата. Който иска да гледа подробности може да си ги гледа по телевизията на повторенията. Просто не мога да разбера хората които се оплакват, че не са могли да видят нищо. И аз бях на терена и това не ми попречи да се изкефя максимално без да виждам колко грим са сложили на Дейв Геан. Пък и гледката към видеостените беше страхотна . Само дето точно на централна позиция бяха сложили една скапана платформа която закриваше доста удобни позиции. Колкото до буклука - аз не съм газил в буклук по времена концерта, обаче като си тръгнах вярно трябваше да прегазя няколко пласта бирени чаши и други буклуци. :nut:
gstg и аз смятам, че малките (пък то имаше и не чак толкова малки) инциденти откъм организаторска страна не трябва да развалят впечатлението от перфектното шоу.Shut me down! Machines making machines! How perverse!
Comment
Comment