Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oткрий съкровището!
Collapse
X
-
E, уважаеми приятелю :tup: , с най - добри чувства, не е само Турция /т.е. Османската империя / достойна представителка на зрялото :shrug: / ха ха ха / :shrug: Средновековие... Аз никъде не видях Боянската църква :rock: например - нито катедралата в Шартр :rock: , в Бове сюр Марн :rock: , Кьолн и т. н. Става дума за цивилизационен избор... :twak: :twak: :twak:Граф Робер д, Артоа :imprulz:
Comment
-
Е чакай нали тва е само за Югоизточна Европа? Какъв Кьолн, какъв Шартр?
Освен това Боянската църква си я има, открих я за норматив - ето: http://www.otkrivam.com/index.php?p=42&l=1&c=3&id=47(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
А, по дяволите, прав си, приятелю, пък аз точно щях да си лягам вече - спи ми се, та две не виждам, и затова не съм видял, че се отнася за Югоизтока, а пък за Боянската църква - БРАВО !!! Все едно обаче, не ми харесват тия минарета - още от времето, когато с моя любим братовчед и тъст Шарл, граф дьо Валоа, граф д` Алансон и Шартр, крал на Константинопол, рицар, заедно замислихме онзи провален от папата кръстоносен поход - да, този Жак Каор :church: , или както там го наричат папа Йоан XX²² :church: , действително доста повече наблегна на теологията, нежели на благословената идея за Светите земи. А, ако желаеш, хвърли едно око на моя въпрос там - за Артоа става дума, да, тези прокажени и скапани свини от Арас добре обслужиха интересите на Мао, но надявам се, че Вие всички ще разберете болката ми !!!
Апропо, :sm252: темата трябваше да е в "Средновековие" - дявол го взел, хич не разбрах как попадна в "Общи приказки"... Лека нощ на всички, които си лягат, добро утро на останалите !!!Граф Робер д, Артоа :imprulz:
Comment
-
Айде лягай си графе. Кое време стана, не е прилично един благородник като теб да гуляйства по цяла нощ, като нас пияниците от простолюдието.
Разбирам болката ти - много прескачаш във времето - от днес та през Мао, та в твоя свят на "Развитото" Средновековие
Кофти само за югоизтока и Близкия изток, щото от както ги владеехте измина доста време и сега са други господарите им и по тези земи на всяка крачка стърчат минарета. Трябва да се направи нещо по въпроса :twisted:(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
Comment