Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Доклад - Домът, който убива" от ISTORIK

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

"Доклад - Домът, който убива" от ISTORIK

"Доклад - Домът, който убива"

Наистина признавам си че написаното от мен звучи безсърдечно.
    Но не мога да им съчуствам така както може би трябва.И това може би е до човек.Не съм жесток, а просто едвам оспявам да си поема въздух от лайната в които съм затънал и трудно ме трогва чуждата мъка.

ПП.Аз би трябвало да се извиня NICK и го правя най-искрено.

.................................................. .................................................. ...
    мълчание
    .................................................. .................................................. ...

имали думи, които да опишат ТОВА.............................................. ........
    и аз така мисля.
    Това умът ми, не може да го побере. Какви са тези хора, които оставят в това състояние едно ДЕТЕ!?! Единственото нещо(за което се сещам), с което мога да го опиша, в представите си е ХИТЛЕР.

Информацията от къде си я почерпил?(към Историк) Важно ми е!!!

По темата, винаги е по лесно да не знаеш, да не разбираш, но това не променя нищо. Само задълбочава проблема.
    Ти трябва да се извиниш пред себе си. Казаното е все едно се проклинаш сам. Не може да не ти пука. Утре ти ще си в нужда и няма да има кой да ти помогне, защото и той ще е като теб!
    Вярвайте в доброто, правете добро!
    "...времето е в нас и ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме." В. Левски

Приемайте промените, но не изменяйте на ценностите си.

Comment

Статията е от в-к "Капитал" - Историкът го пише в самото начало.

Комисарю, няма нужда от извинения, знам че не си толкова лош човек, чел съм ти постовете.

"Не се бой от враговете си, те могат само да те убият; не се бой от приятелите си, те могат само да те предадат. Бой се от равнодушните, защото с тяхното равнодушие стават и убийства, и предателства". Същото важи и за чиновниците, които трябва да упражняват милосърдни и благотворителни дейности.
      Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
      A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець

Comment

:stupid: Ех този луд , луд , свят , пееше Кет Стивънс ,Това е пускано като материал из медийте , чел съм някъде части от него , не съм останал доволен , не мога да остана безразличен, по ред причини .
        Жалко , че институцийте спят, нали всички знаем една основна част от характера на Българина : Като не ме засяга пряко защо да ми пука?
        Чел съм и за други гадости из домовете , част съм виждал с очите си ...

Comment

Working...
        X