Кажете си...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Използвате ли някакви оръжия за самозащита?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Baga-Tur написаКажете си..."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Гост
Когато съм на работа, мъкна с мен по задължение един Макаров. Не толкова да се пазя сам, а за да пазя оръжието на клиентите и на фирмата.
Comment
-
Гост
-
mellisa написа...Тук най-много някоя патица да тръгне да ме кълве...
Носене и притежаване на оръжие са различни неща тук. За отбрана на дома - дал Бог. В нашия щат носенето на оръжие не е разрешено. Чикаго е седалището на мафията, разбираш ли. От "сухия режим" та досега им треперят гащите на полицаите тук.Last edited by Nick; 01-12-2005, 20:41.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Не, просто защото Слава Богу не ми трябвало досега и се надявам да не ми потрябва. В крайна сметка не искам да живея в Кашмир, както и вие предполагам.
THE LABARUM
sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
,sevogorob eht erew ysmim llA
.ebargtuo shtar emom eht dnA
Бе сгладне и честлинните комбурси
тарляха се и сврецваха във плите;
съвсем окласни бяха тук щурпите
и отма равапсатваха прасурси.
Comment
-
Batko Charly написаДа - психоанализа, "the body language" и други...
Колкото до "невидимите оръжия" - "the body language", психологически атаки, силата на словото, кутията за шахмат (или противника ще играе с мен шахмат, или кутията "ще заиграе" по главата му!)...
Относно защитата на дома... Във всеки средно обзаведен дом може да се открият поне 200 предмета, годни да бъдат превърнати в оръжие - метла с дръжка, монета, въже, весло, кредитна карта, "безопасна" игла (в моите ръце такава игла става твърде опасна!), блуза, трикрако столче, тиган, ножове, вилици и лъжици, секретен ключ... Не ми се изброява до 200, моля да ме извините. Можете да използвате облеклото или тялото на нападателя - срещу самия него...
Абе, ако някой дойде у нас с цел да ми навреди, не съм сигурен, дали ще излезе цял оттам...
:sm100:
:twisted:
:twak:Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment
Comment