Интересно ми е да науча как възприемате Стефан Данаилов, като новия министър на културата. Вярно е, че е успял актъор, може да е добър преподавател и да си разбира от работата, но ми е много забавно да го видя как ще успее да съживи българската култура и да ръководи цяло едно министерство... :nworthy: Изобщо, нека да си поговорим за епопеята на новоизбраното правителство, да си кажем истината в очите и да им се изсмеем в лицето - на испанския левент, на братушките комунисти и на турските серсеми, ... а и на Стефан Данаилов - новия министър на културата! В тоя случай не ми остава да нищо друго освен да кажа "Збогом", на опитите да се посъживи българската култура... Пък дано да не съм права...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стефан Данаилов - новия министър на културата?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Дъртия фелдмаршал вече е без зъби и дори не му позволяват да хапе.
Какво ли му остава?
Гризи си пурата старче и не гледай малките SSовки.
Ето така:
Тук съм сниман през 1953 г.Last edited by Док Холидей; 18-08-2005, 14:55.
-
Erich Von Manstein написаНа кого ще се смееш ти бе - дето "сбогом" не можеш да напишеш...Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
stanislavb написаИнтересно ми е да науча как възприемате Стефан Данаилов, като новия министър на културата. Вярно е, че е успял актъор, може да е добър преподавател и да си разбира от работата, но ми е много забавно да го видя как ще успее да съживи българската култура и да ръководи цяло едно министерство... :nworthy: Изобщо, нека да си поговорим за епопеята на новоизбраното правителство, да си кажем истината в очите и да им се изсмеем в лицето - на испанския левент, на братушките комунисти и на турските серсеми, ... а и на Стефан Данаилов - новия министър на културата! В тоя случай не ми остава да нищо друго освен да кажа "Збогом", на опитите да се посъживи българската култура... Пък дано да не съм права...
До няколко месеца ще е посланик в Италия, а мястото му ще се заеме от зам-а му - доста известен арт мениджър.
П.С Темата е за литература, ама ако има на кого да кажем нещо в очите, това е на ония 70% българи, които гледаха от прозорците как турците отиват да гласуват организирано.
Не знам дали сте дама, но това
Изобщо, нека да си поговорим за епопеята на новоизбраното правителство, да си кажем истината в очите и да им се изсмеем в лицето - на испанския левент, на братушките комунисти и на турските серсеми, ...
Comment
-
Parabellum написаАз мисля, че stanislavb е дама и трябва по-коректно да се държиш с нея!Contra la estupidez, hasta los dioses luchan en vano.
Злобата крепи човека, а мързела го грози!
(собствен патент)
Comment
-
Ако в българския език нямаше показатели за род в едно такова форумно общуване въобще нямаше да се досещаме кой е дама, кой не. Пък и не е това темата в момента.
А за Стефан Данаилов: като се сетя какви бяха предишните двама министри на културата - Стефан Данаилов ми се вижда съвсем приличен, поне изглежда и говори добре. Т.е. в абсолютен плане не е подходящ, но в относителен - става. Поне според мен.
Comment
-
Nick ако наистина е така, хм разбирам.
Би било хубава закачка, която не съм чувал и ще го отдам на собствената си ограниченост.
Но се съмнявам.
Съгласен с Чарли и с буквите.
С дамите учтиво и както подобава в отминалите времена ако и техният езиков регистър е висок.
На всекиму според дължимото и заслуженото.
Уважавам всеки, който преди това в момента и след това ще уважава себе си.
Толкова.
Comment
Comment