Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изучаване на чужд език?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Изучаване на чужд език?

Какво мислите за изучаването на чужд език.? Лесно ли е или е трудно? Какъв е най добрият начин ? Мислите ли човек трябва да има талант за да успее? Всъщност кое е най-важното условие за успех?

Малко връзки:

Защо да учим чужд език:

There are many possible reasons to learn a language. This page contains a number of them which might convince you to take the plunge into the wonderful world of languages.

Bluehost - Top rated web hosting provider - Free 1 click installs For blogs, shopping carts, and more. Get a free domain name, real NON-outsourced 24/7 support, and superior speed. web hosting provider php hosting cheap web hosting, Web hosting, domain names, front page hosting, email hosting. We offer affordable hosting, web hosting provider business web hosting, ecommerce hosting, unix hosting. Phone support available, Free Domain, and Free Setup.

Как да учим чужд език:

Според мен е трудно, но пък си заслужава. Една от мечтите ми /а пък аз ги имам в много/ е да владея ПОНЕ английски, немски, руски, френски, италиански, испански, китайски и японски. Най-много имам мерак за японския, но пък най-полезно ще ми е ако изгладя най-после този английски.
    На следващия въпрос: Да, определено се изисква талант, но усърдието може да го компенсира донякъде. А най-важното условие за успех е постоянство, упоритост и открит инат. Те станаха три, но с едно не може
    И последно, но не на последно място искам да ти благодаря за тези линкове. Мисля, че ще са ми много полезни
    Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

...и стимул !!!
      SEMPER AGRESSUS

Comment

Working...
      X