Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жоржи Амаду

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Е, чак пък лицемер... Ако тази анкета я бях видял да кажем преди 10 години щях да счупя клавишите да пускам "Да", "да", "да"... Сега нещата ги виждам от по-различен ъгъл. Това е обяснението ми за отрицателния вот..

Поздрави на всички дами от форума!

Comment

:nworthy: О, Хана
      изпреварила си ме виждам

Е, ние не сме моряците от Баия (които са автори на този лаф, според книгите на Амаду) но и аз гласувах с "да" - по-скоро заради настроението което носи, а не като житейски принцип.
      Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

VladDracul написа
        От отзивите в други темички на нашите мъже от форума - Мнооого ще се учудя ако има такъв, който каже "не"
        Е ти сега :fire: уби рибата

Comment

Какво недоверие, нали, Стагон ?

Comment

Тогава май дължа официално извинение на мъжете ни тук

ами тогава...

Извинявайте, Мъже, бяхте подценени

:streichel
            "Нима, Създателю,
            съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
            мигар аз самият съм те молил
            от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Значи, дотук, според обявленията по-долу, с не сме гласували: Голъм, Николай и моя милост.
              3:3
              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Николай написа
                Какво недоверие, нали, Стагон ?
                А, то аз гласувах с не съм сигурен , но тази 16-годишна лудетина малко ме учуди

Comment

Stagon написа
                  А, то аз гласувах с не съм сигурен , но тази 16-годишна лудетина малко ме учуди

Е сега ако имаше някой, който да не знае на колко съм, вече
                  е ясно

А това да учудвам хората, Stagon, ми е специалитет :nod:
                  "Нима, Създателю,

Comment

VladDracul написа
                    Е сега ако имаше някой, който да не знае на колко съм, вече е ясно

О, то и аз казвам, че съм на 17 и няколко месеца, така че това не е много сигурен критерий, не се притеснявай особено
                    "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                    Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Pak за бой правя май, а? Съжалявам... Бау-бау-бау

Comment

Бой ли? ... ааа няма такова нещо

Но ако толкова много държиш, Бау-Бау ..
                        "Нима, Създателю,

Comment

Според други източници идеалната пропорция е 1 мъж с 4 жени.

Comment

messire Woland написа
                            Аз също така гласувах, защото според мен не точно секса е най-главното нещо в живота на човек

А не съм съгласен!
                            Вижте Жорж Сименон и Толстой. както казва един човек чието мнение много ценя: Гледаш ги едни такива ръбове а пък какви велики неща са написали! И все пак още се събират два града поколения!

Но хайде малко сериозно. В момента не мисля, че е необходимо да преспивам със света. Всъщност стига ми точно една-две негови представителки.

Comment

Erich Von Manstein написа
                              А не съм съгласен!
                              Вижте Жорж Сименон и Толстой. както казва един човек чието мнение много ценя: Гледаш ги едни такива ръбове а пък какви велики неща са написали! И все пак още се събират два града поколения!

Но хайде малко сериозно. В момента не мисля, че е необходимо да преспивам със света. Всъщност стига ми точно една-две негови представителки.
                              Nawednyj li?

Comment

Който желае, нека да се опита. Естествено, успеха е почти невъзможен.

По мои груби изчисления, за да осъществи това начинание е желателно въпросния мъж да има продължителност на живота над 110 години. Да приемем, че от целия му жизнен път, годините през които той е годен за изпълнение на неговото намерение са поне 100. През тези години е много вероятно населението на планетата да се удвои, затова приемаме, че броя на жените с които трябва да се заеме са 5 милиарда. Така му се падат средно по 136 жени за всяко денонощие или приблизително около 5 жени на всеки кръгъл час. За да може през денонощието мъжа да има също и свободно време, през което той наистина да спи (както и да "презареди"), смятам че е удачно да закръгля сметките така - 6 жени на всеки кръгъл час (1 жена на всеки 10 минути).
                                Тъй като земното кълбо е огромно, а кандидатът няма да има достатъчно време за пътуване на големи разстояния, не той, а жените ще се налага да преодоляват дистанцията. Казано по иначе - те трябва да ходят при него за да ги оправя .
                                Last edited by ndragostinov; 25-03-2005, 21:10.
                                Truth will save the world

Comment

Working...
                                X