Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уеб-страница за Българската армия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Уеб-страница за Българската армия

Здравейте на всички, които следите форума

Аз и един мой приятел искаме да направим страница на Българската армия, но сме малко куци в областа. И искам да ви помоля малко да ни помогнете.

Интересуват ни качествени снимки на съвременната българска армия (без тези от министерския сайт).

И видях че тук имаше някакъв пост за пагоните и чиновете, но там няма снимки, ако може някои да ми ги даде под някаква форма ще мъ бъда много благодарен.

Интересува ме също съвременните военни медали и отличия и униформи.

Искаме да направим страница която да рекламира българската армия както прави примерно страница като http://www.marines.com , за рекламата на морската пехота на САЩ.

Предварително благодаря на всички, които ще се отзоват на моя зов за помощ.

Поздрави
    Ивайло

Добре дошъл във форума!
    Значи работата хем е лесна и хем трудна. Пагоните ще ги догодим някакси, но униформата и отличията съвсем не ми го побира акълът как. Нали миналата година излязоха нови ордени и медали но дали се раздават само военните ще кажат.
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ами много ще съм благодарен на всички, които помогнат, айде за ордените може и да не ги сложим. Приемам снимки и всякакви интересни неща. Идеята ни е да представим нашата армия в една много добра светлина. И като видиш сайта да се надъхаш и изкефиш, каква готина армия имаме

ivolution@gmail.com

Това ми е личната поща, пишете ми ако сте навити да помагате.

Поздрави
      Иво

Comment

Преди време някой беше пуснал този сайт:
        Каталог за пехота - Бойни системи, организация, въоръжение и снаряжение на сухопътните войски в България и по света

В него може да се направи справка за всяка оръжейна система намираща се на въоръжение в българската армия. Но не всички системи в сайта са били на въоръжение в нашата армия.
        НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Мерси за този сайт.
          Някои има ли идея какво точно е на въоръжение в момента ?
          Също и структурата на българската армия.

Военни пристанища, летища, поделения, военни подразделения ?

Интересуват ни и специалните части и тези които не са директно на бойното поле, разузнаване и такива неща.

Comment

BigDeal написа
            Мерси за този сайт.
            Интересуват ни и специалните части и тези които не са директно на бойното поле, разузнаване и такива неща.
            питай някоя чужда разузнавателна служба, най-вероятно пълните данни са при руснаците
            "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

...аз се опитах да внеса фотоапарат в поделението. Откриха го и сега е на съхранение. Поне за още две седмици.
              Шапчетата си имат причини да крият някои неща от всевидение.
              Roma.Lacuta.Causa.Finita

"Пастирът трябва да се грижи за стадото си...
              ...и понякога да гони вълците"

Comment

Навремето, и аз като всички бях войскар :1087: Та, служих значи във секретни(ракетни) войски. Мога да споделя, че единственото секретно на частта ни беше - графика.
                Мисълта ми е, че няма нищо специално и тайнствено за крене(в техническо отношение). Просто отколешната параноя гони нашите армейци
                Да са живи и здрави де :fire:

Salute!

=BgAF= Bulgarian Air Force

Comment

По въпроса за армията

Може да погледнете в WWW.START.BG (подтема - АРМИЯ)

Comment

BigDeal написа
                    Мерси за този сайт.

Виж най-общо:

Също и страницата на Министерство на отбраната.
                    We don't see things as they are, we see them as we are
                    ---Anais Nin----

Comment

SPQR написа
                      ...аз се опитах да внеса фотоапарат в поделението. Откриха го и сега е на съхранение. Поне за още две седмици.
                      Шапчетата си имат причини да крият някои неща от всевидение.

Ти, такова..., друг път такива работи в поделенията недей внася.

Comment

Working...
                      X