Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заслужава ли си да се води война заради един човек?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

А на мене ми е чудно как така на всички било известно че онези били невинни. както посочи и Виталий съвсем не е нужно умишленно да са ги заразили, съвсем достатъчно е да са мърлячи, нещо доста често срещано сред лекарското съсловие, поне в България.
    А това че на някой му е мерак да има война (било Русия срещу НАТО, било Българи срещу балканският полуостров) си е друг въпрос.

Comment

Къде по лесен за реализация план от този на Елемаг: купуваме си (по цени на старо желязо) от щатите една Айовка, дотъркалваме се до въпросният бряг и си стреляме на воля, хем морска блокада, хем стретегическа бомбандировка, пък ив новините ще стои добре. Репортаж по CNN от мястотона събитието: тази вече Българският флагман "Хан Аспарух" (а може и "Борис Сакскобурготски" ) отправи 1225 кг-мови покани за преговори към либийскот правителство, последното запзи мълчание. България настоява за освобождаване на своите неуспели отровители и за изплащане на обещетени заклевета, все пак кой ще наеме на работа некадърник който е успял да зарази само 400 човека"
      Ако братята американци (българският бизон по-малък брат на американският) не ни продадат/дадат под наем своте музейни експонати имам някакъв спомен че един от руските крайцери пр. 68-бис все още не е нарязан.
      Който и да е от двата варианта ще излезне по-евтино от митичните Кило, Яхонт и т.н.т.

Comment

Gaden Gogi написа
        А на мене ми е чудно как така на всички било известно че онези били невинни. както посочи и Виталий съвсем не е нужно умишленно да са ги заразили, съвсем достатъчно е да са мърлячи, нещо доста често срещано сред лекарското съсловие, поне в България.
        А това че на някой му е мерак да има война (било Русия срещу НАТО, било Българи срещу балканският полуостров) си е друг въпрос.
        А за лекарите, не знам колко е вярно това, но съм чувал, че имали частна кръвна банка, което си е голямо престъпление в Либия, а и най-вероятно не са изследвали донорите.От това може да се стигне до някаква зараза, вярно не точно на 400 деца, но все пак на либийците им е трябвало изкупителна жертва и веднага са посочили тях.И смятам, че ако бяха напълно невинни нещата щяха да се развият по друг начин.

Comment

Мен ми стига и това че някакви рязани държат сънароднички в плен(плен да!)!
          ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Именно в това се състои защитата на държавата към нейните поданици- да е готова да защити по еднакъв начин всеки единт тях!
            А за това дали България е член НАТО ще кажа така- лично аз не съм член на НАТО а негов враг. По-голямата част от приятелите ми мислят като мен. Който е се смята за натовец да се надява на тяхната подкрепа ако изобщо получи такава. Лично аз се опирам на враговете на НАТО и тези които биха помогнали за възвръщане на независимоста на страната.:fire: :fire: :fire:
            НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

От твойте думи излиза, че утре сутрин трябва да щурмуваме парламента...
              „Аз, Драгомир, писах.
              Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Ако това можеше да промени нещо то вече да е превзет! Нали вече го щурмуваха и кво!? Нещата продължиха да се влошават!
                НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Май си прав.
                  „Аз, Драгомир, писах.
                  Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Затова трябва да си направим военно правителство. Гражданин да бъде само този, който е служил в армията. Държавата трябва да бъде справедлива, без дискриминация или задкулисна политика. Решенията трябва да се взимат с референдум. Мен никой не ме е питал дали искам да ходя в НАТО или ЕС. Въобще си мисля, че една военна, но нетоталитарна система на управление би била добре за България.

Крайно време е като държава да решим какво искаме и да започнем да си отстояваме международните позиции.
                    Last edited by khanbulgarski; 10-02-2005, 00:39.

Comment

И аз споделям идеите на Хайлайн! Не напразно тази книга ми е една от любимите!
                      НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

това най ми хареса

khanbulgarski написа
                        Гражданин да бъде само този, който е служил в армията... без да дискриминация
                        По моя преценка съм обективен.

Comment

Или пък
                          ...една военна, но нетоталитарна система на управление...
                          :lol: :lol:
                          XV mile the sea brode is
                          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Ако бяхте видяли поста на Елемаг след моят, щяхте да разберете че тези идеи не са мой, а са на Робърт Хайнлайн, авторът на найстина една от най-добрите и лично мои любими книги- "Звездните Рейнджъри". Ако я бяхте чели щяхте да разберете, че тя няма нищо общо с филмът по нея, а тъкмо напротив. Поради тази причина не мисля има нужда да обяснявам какво значат и каква е връзката между споменатите от вас категории. Тъкмо обратното, препоръчвам ви да я прочетете и да помислите върху нея. Има нужда. :sm186:
                            Last edited by khanbulgarski; 10-02-2005, 02:34.

Comment

khanbulgarski написа
                              Затова трябва да си направим военно правителство. Гражданин да бъде само този, който е служил в армията. Държавата трябва да бъде справедлива, без дискриминация или задкулисна политика. Решенията трябва да се взимат с референдум. Мен никой не ме е питал дали искам да ходя в НАТО или ЕС. Въобще си мисля, че една военна, но нетоталитарна система на управление би била добре за България.

Крайно време е като държава да решим какво искаме и да започнем да си отстояваме международните позиции.

Добре, че политиците с идеи като твоите, получават 3 гласа на изборите. :tdown

Comment

Пичове, май има нужда да ви напомня, че тая книга е на рафта Фантастика :mhehe:

Иначе е доста интересна, по това спор няма
                                knowledge is power

Comment

Working...
                                X