Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От 2005та - фонетичната клавиатура става стандарт

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Всъщност има проблем именно за хората, които не ползват KREDOR, ако трябва да съм точен. Разбира се, проблемът има решение и съм го описал в предишния си пост и въобще порблемът се появява само когато пишеш на латиница и то не винаги (само когато в момента самия KREDOR не е на латиница). Лошото е, че от време на време KREDOR-а сам променя насторйката си, ама едва ли имаше решение за това - просто трябва отново да се превключи ръчно на латиница и няма проблем .

Comment

Ако редакторът е включен на Разширен режим, KREDOR въобще не се появява.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Това решене не го знаех, ще го пробвам.

Comment

Kak се включва на Разширен режим?

Тоя кредор ме изкара от релси :fire: :grrr: ,по хубаво го разкарайте!Едно нещо като е с бъг,поне да не го използват всички!Не знам защо други потребители не са се оплакали.Сигурно не са се сетили,че е тука проблема или не са виждали смисъл да пишат за това.
          Искате ли да знаете как се оправи фонетиката(мисля,че уина не разчиташе клав. подредба,ама то пък нали успявах да пиша нормално със кредора във форума :o ..абе ГОЛЯМ шит )?Със деинсталатор на предни кирилизации след това с ънинстал и преинсталиране на Service Pack 2,който ми направи и back up :o .Е чак тогава пак почнах да си пиша нормално. :sm186: И това защо-заради някакво си неволно цъкване върху тъпия Kredor! :not:
          Сега ме е страх да го пипна-ако искате да поствам моля ви кажете "Kak се включва на Разширен режим?"-и да го разкарам да не се вижда :fire: :fire:

Извинявам за тона ,но занимах доста хора за да оправя проблема,а сега си губя по 2 часа на ден за да чета http://injinera.bgplus.com/na4alo.htm :evil: :rock: :evil:
          Last edited by Acunga; 28-01-2005, 02:12.
          Let's make war not love@ :rock: :imprulz: :bulgaria: :tanks: :grrr: :mike:

Comment

Ако оставиш кредора на EN все едно не е включен. Очевадно проблема не е в него, ползва се на сума ти български форуми. Откровено казано започва да ми омръзва оплакването ти.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Добре само кажи

Imperial написа
              Ако редакторът е включен на Разширен режим, KREDOR въобще не се появява.
              Само ми напиши или ми прати снимка как да го направя това и те оставям на мира за тоя Кредор.
              :nworthy: :nworthy: :nworthy: :nworthy: :nworthy: :nworthy: :nworthy: :nworthy:

Comment

Сега ме е страх да го пипна-ако искате да поствам моля ви кажете "Kak се включва на Разширен режим?"-и да го разкарам да не се вижда
                Трябва да влезеш в панале с потребителски настройки и на редактор да избереш от падащото меню "разширен режим". Тогава КРЕДОР изчезва и заедно с него въпросните проблеми.

Ако оставиш кредора на EN все едно не е включен.
                Това е така, но единстевният порблем е, че понякога КРЕДОР реагира на смяната на клавиатурата с клавишна комбинация и се превключва сам.

Comment

Благодаря,стана!

Comment

Working...
                  X