* * * статията беше премахната поради конфлит на авторските права * * *
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЛЕЙБГВАРДЕЙСКИЯТ КОНЕН ПОЛК
Collapse
X
-
ЛЕЙБГВАРДЕЙСКИЯТ КОНЕН ПОЛК
Last edited by Imperial; 22-02-2005, 00:24....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...Маркери: Никакви
-
Статията наистина е много хубава, аз съм я чел в сп. Военноисторически сборник ако не се лъжа което го препоръчах на всеки. Бравос Араслан че слагаш такива теми защото и аз мислех да правя подобно нещо но проблема е че имам по-малко свободно време.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Аз се чудех дали направо линка да дам ама така по пригледно става.Статиите там са чуднички има доста да се научи особено от непрофесионалисти като нас...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Гост
Araslan написаЕте това е Та кои казвате че са най-добрите конници ever ?
Comment
-
Араслане дори си мисля че такива теми можеш да ги слагаш и във форума "Информационни доклади", но за всеки случаи може да питаш операторите.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Мен пък ми се струват точно статии не доклади.Доклад е например Състав,въоръжение и тактина на византийската воиска в периода XII-XVв....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА
TVV написаМного хубава статия, а и снимките са хубави.
Публикуваната тук статия е авторско произведение на подполковник д-р Анатолий Прокопиев и издадена от сп.$Военноисторически сборник$, бр.2, 2004 г. на Военно издателство. Нито авторът, нито издателството са давали съгласие за тази публикация. Предлагам ви незабавно да свалите пиратската публикация. Напомням, че е допустимо използването на откъси (цитати) от произведения, но с посочване на техния автор, точното им заглавие и източника, който е ползван.
В случая: Анатолий Прокопиев. Лейбгвардийският конен полк в Балканската война 1912-1913 г. - сп. Военноисторически сборник, 2004, бр.2.
Надяваме се, че няма да става нужда да защитим авторските права по съдебен път.
Редакцията на Военноисторически сборник
Comment
-
Гост
Е-е-е, хайде сега!
Човекът възхитен пуска един текст, заслужаващ възхищение.
С това популяризира текста и обекта му, които заслужават възхищение.
Тази част от българската история заслужава възхищение.
Право на автора е да забранява публикуването, но дали трябва в случая да го направи?
Пък и, то тези покани не се правят така. Отде да се знае има ли право субектът VIS да иска такова нещо от сайта?
Comment
-
Гост
Абсолютно. Но когато става ясно, че искането изхожда именно от тях. А то така и аз мога да пускам разни забрани.
(не става дума за дискусии, ами просто за уточнение; не, че трябва да я връщаш, но ми е много интересно точно от редакцията или от автора изхожда искането за тия забрани).
Интересно, ако се посочи само линк, то това не е публикация, а напротив, популяризира текста. А ако е цитиран, тогава - публикация. Целите на авторските права не са такива, но хайде, няма нужда да се вдълбаваме толкоз.
Делата на българската конница в историята малко се влияят от авторски права
Comment
Comment