Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отвлякоха и българи в Ирак

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

идиотите даже са пуснали екзекуциите на Ник Бърг,Ким Сун Ли,и Пол Джонсън.Маика им мръсна тва не са хора а животни.
    Адреса е на

Състраданието е слабост...

Comment

те тия екзекуции са от доста време достояние в нета...не са животни защото животните убиват за да се хранят!!!не може да има сревнение между лъв и рязан!!!
      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Добре, как "цензурите" режат всичко, а остовят в И-пространството да текат свободно такива зверства?!?
        "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
        нека четат пред вратите
        нашата памет остъклена
        с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

аре още един новоизпечен цензор... ами то виртуалното пространство такава му е идеята - да е свободно и всеки да може да пуска и съответно да гледа каквото си иска там. някои хора може и да ги втриса, че не могат да контролират всичко, ама е така. пък и какво толкова - отрязани глави не си ли виждал на филм? много по-лошо от това е медиите постоянно да ни юинформират' за терористите и така, правейки действията им популярни, да ги осмислят.

Comment

---

Т'ва преди малко го казах във връзка с най-свежата новина: "В Американско българи правят уеб-сайтове на терористите".
            "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
            нека четат пред вратите
            нашата памет остъклена
            с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Working...
            X