Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Египет

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Египет

Вчера един приятел ми подсказа идея за създаване на сайт за Древен Египет и идеята ме заинтересува, но преди да се впусна в повече планове, имам няколко въпроса.

1. Има ли такава възможност в Бойна слава и има ли място ? И желание и подкрепа, разбира се
    2. Бидейки почти пълен аматьор в интернет морето от знания, си давам ясна сметка, че никога не бих се справила с чисто техническата част на сайта и неговата поддръжка, както и качването на материали. Само ако има някой заинтересуван да помага от време на време с това мога да обмисля сериозно идеята за такъв сайт. Иначе просто няма смисъл. Кандидати ?
    "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
    Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Място има бол, желание също.

По принцип аз се занимавах с правенето на сайтовете, но сега нямам много време. Може би ще се намери някой друг?
    Last edited by mellisa; 29-05-2005, 12:34.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Темата беше за Египет - аз ли се лъжа, или тук е станало някакво объркване? Anyway, в българската Уикипедия има огромна по размерите си Египтопедия, и мога да пробвам да се свържа с пича и той да помогне с информация и т.н. - колкото до техническата част, аз съм на линия, но ми предстоят изпити, така че евентуално след месец, максимум два - достатъчно време да се събере и подреди нужната информация?

Comment

Working...
      X