Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Административни мерки - коментари

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Административни мерки - коментари

Смятам че беше проявена нетърпимост към моите убеждения.И явно не желание да четете мнения които не ви харесват или ви плашат. И тъй като не смятам да ги променям или да се правя че съм ги променил (мразя лицемерието!), най-добре е да не пиша повече в форума ви.
    Сбогом дами и господа и бъдете здрави
    п.п. ще използвам известно време лс за връзка с хора от форума към които изпитвам симпатия след което окончателно ще ви освободя от присъствието си!
    На бойно поле България

Смятам че беше проявена нетърпимост към моите убеждения.
    Твоите убеждения са неърпими спярмо различни групи хора по различни белези, според правилника на форума, човек, който сам проявява нетърпимост ще бъде третиран реципрочно. Участието във форума е въпрос на избор и всеки има правото да се откаже от него, когато реши.

Comment

Жалко за човека,
      дано да се върне пак...

Comment

elemag написа
        Смятам че беше проявена нетърпимост към моите убеждения.И явно не желание да четете мнения които не ви харесват или ви плашат. И тъй като не смятам да ги променям или да се правя че съм ги променил (мразя лицемерието!), най-добре е да не пиша повече в форума ви.
        Сбогом дами и господа и бъдете здрави
        п.п. ще използвам известно време лс за връзка с хора от форума към които изпитвам симпатия след което окончателно ще ви освободя от присъствието си!
        В правилата е записано ясно. И докато лично ти проявяваш нетърпимост към нашите правила, ще се случва същото.
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Както се пееше в един известен филм "Падна другарят....".))

Comment

Уфф...ама крайно е досадно, когато някои започнат да се изкарват жертви. Както се казва "..bite the bullet and shut the f**k up"! Причините ясно и нееднократно му се намекнаха, казаха и обясниха (неуспешно в крайна сметка)
            Жалко все пак....анти-американизмът на елемаг беше такъв куриоз, че стана някак си част от атмосферата на форума...толкова потресаващо наивно изказан и патетично защитаван, че повече няма накъде. Накрая, да "размажеш словесно" елемаг, дори не представляваше удоволствие, беше...като да ритнеш кученце - малко и лигаво, но все пак кученце.

Адио Елемаг, по случай твоето изпращане съм си пуснал Кавалергардския, Преображенския и др. руски маршове. Не че ще го оцениш, но все пак...
            Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

albireo написа
              Уфф...ама крайно е досадно, когато някои започнат да се изкарват жертви. Както се казва "..bite the bullet and shut the f**k up"! Причините ясно и нееднократно му се намекнаха, казаха и обясниха (неуспешно в крайна сметка)
              Жалко все пак....анти-американизмът на елемаг беше такъв куриоз, че стана някак си част от атмосферата на форума...толкова потресаващо наивно изказан и патетично защитаван, че повече няма накъде. Накрая, да "размажеш словесно" елемаг, дори не представляваше удоволствие, беше...като да ритнеш кученце - малко и лигаво, но все пак кученце.

Адио Елемаг, по случай твоето изпращане съм си пуснал Кавалергардския, Преображенския и др. руски маршове. Не че ще го оцениш, но все пак...
              Не че нещо, ама малко не попреиграваш ли колега...

Comment

Gaden Gogi написа
                Както се пееше в един известен филм "Падна другарят....".))
                Гога, симпатичен си ми и с теб се разбираме добре, но недей да иронизираш така.
                Бих казал на всички че според мен да биеш паднал е гадно
                may the Force be with you

Comment

Особено от разстояние, след като очевидно вече не може да се защити...

Comment

Бих казал на всички че според мен да биеш паднал е гадно
                    Несъмнено тази пословица е вярна - "не е хубаво да се рита паднал човек". Но в този случай не виждам някой някого да "бие", още по-малко пък виждам "паднали" (или пък неспособни да се защитят, ка оза това става въпрос). Ще бъде съвсем ясен: на елемаг заради системно нарушаване на правилника му бе наложена административна мярка (http://forum.boinaslava.net/showthread.php?t=6938), състояща се в забрана да участва във форума в пордължение на една седмица. Тази мярка бе наложена на 3-ти май и съответно изтече на 9-ти май. Така че Елемаг е в правото си да пише във форума и да влиза с ника си от 10-ти май. Защо той е решил вместо това да регитрира ново име и да влезе с него не знам и не ме вълнува. Въпросът е, че неговото решение да напусне форума е доброволно, а не наложено. Съответно, ако някой смята, че Елемаг е "паднал", то най-малкото следва да има предвид, че Елемаг е направил това сам и по собствена воля.
                    По същият начин на Stagon бе наложена мярка забрана за един месец, тя изтече и ето, че той отново влиза и пише. Той също би могъл например да реши дали да остане или да напусне форума (както и всеки друг потребител), но това няма да означава, че е останал прав или съответно е паднал, ако трябва да използвам твоите понятия, Хан Соло.
                    Някои потребители са изложили своя коментар към събитието, но не смятам, че трябва да подхождаме с военна терминология към тези коментари, нито пък има някакво място ситуацията, която си описал.

МОят пост в темата е обяснение, отправено предимно към Елемаг, за това, че не е проявена "нетърпимост" към неговите мнения, нито пък още повече те плашат някого. Единственото, което цялата управа направи бе да приложи към Елемаг собствените му методи. Ако те не са му харесали, то може би следва да се замисли дали е справедливо да ги прилага.

Comment

искам само да спомена че макар, че не съжалявам за постъпките си,
                      съм на мнение че наказанието ми беше напълно правилно и дори се учудвам че беше само месец
                      Неприятно ми стана единствено като четох един коментар по-горе за някакви кучета и т.н. Доста злобничко, албирео... :sm186:

Comment

Явно се налага известно обяснение. Принципът, който сме приели е следният - банът е най-тежкото административно наказание, съответно, управата го прилага с крайно нежелание само в случаите, когато е принудена да стори това. По идея първо се налага едноседмичен бан, при повторно или тежко нарушение - едномесечен. При потретване - едногодишен. В определени случаи се налага и постоянен бан (до момента има двама потребители, спрямо които е прилагана тази мярка).
                        Временният бан е форма на предупреждение.

Comment

elemag написа
                          Смятам че беше проявена нетърпимост към моите убеждения.

Нещо като по времето, на което се възхищаваш.
                          По моя преценка съм обективен.

Comment

Искам само да добавя, че каквото се е налагало да обясня от думите ми съм го обяснил на ЛС ( на всеки според възможностите да разбере). Учудва ме факта, че Елемаг е избрал такъв мелодраматичен начин да напусне форума - той, който винаги е държал на "мъжкия" си, даже доста "мачо" образ....хехе познавам хора, които ако трябва да си тръгнат от подобно място, ще го направят с доста по-малко думи и доста по-достойно и фактът, че някои от тези хора са жени, не говори никак добре за него ....но нейсе, не мисля, че това "събитие" заслужава повече от вниманието ни.
                            Qui vult decipi, decipiatur
                            Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

не бих искал да коментирам ситуацията и ако някой има желание нека изясним позициите си с Л.С. както направихме с albireo
                              may the Force be with you

Comment

Working...
                              X