Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на форума

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Национална среща на форума

Колеги какво ще кажете да си направим една национална среща,да се съберем през първата събота на месец Март във Велико Търново хем ще разгледаме пазара на милитария хем ще се видим хората на живо, а Търново е горе долу удобно на всички(поне според мен де).Чакам мнения :rock:
    No one can guarantee success in war,but only deserve it.

Идеята по принцип е много добра.
    Нали всеки от този форум иска , я милитария, я нещо свързано с нашата военна история?
    Хайде съберете се и отидете в Търново. Там продават всичко.
    Цените са плаващи, но с пазарлък и добра дума всичко става.
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Определено е добра идея - тъкмо ще се снимаме на крепостните стени, а от който не сме доволни - ще можем и да го бутнем от там

Само че за колко дни? И е добре да си направим някаква програма, за да не се щураме като мухи без глави, за който е необходимо и хотел някакъв не много скъп да се резервира, че то Търново е туристичеи град и малко са заети местата за нощувка...

Има ли от форума някой от там?

Comment

Parabellum написа
        Идеята по принцип е много добра.
        Нали всеки от този форум иска , я милитария, я нещо свързано с нашата военна история?
        Хайде съберете се и отидете в Търново. Там продават всичко.
        Цените са плаващи, но с пазарлък и добра дума всичко става.
        С добра дума и пистолет се постига много повече отколокото само с добра дума

Comment

А без питане и сало с пистолет?!
          "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
          нека четат пред вратите
          нашата памет остъклена
          с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Пазара на милитария в Търново е всяка първа събота от месеца, започва около осем часа и приключва около един.Ние трябва да сме там около осем и половина защото хубавите и интересни неща се убират бързо.А след това свободна програма, можем да се разходим по самоводската чаршия там има някой антикварен магазин и т. н.Можем да стоим в Тъново само съботата а ако искаме може и двата почивни дни това зависи само от нас.Така,че продължавам да очаквам предложения. :7_2_103v:

Comment

Heinz W. Guderian написа
              А без питане и сало с пистолет?!
              Така и баба знае

Comment

Идеята е добра и според мен. Ще помисля по въпроса.
                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                Проект 22.06.1941 г.
                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Не си напълно прав. Бабите и през огън ще минат и пак няма да бъде по подобен начин, но...

И други затворници
                  нека четат пред вратите
                  нашата памет остъклена

Comment

Колеги най после съм в България и на пети март ще съм в Търново на пазара за милитария ,който иска от клуба можем да се видим там :rock:

Comment

Уважаеми колеги,
                      :fire: На 3 март - четвъртък, сутринта, в София, в Музея на МВР, зад Съдебната палата, Национално дружество "Традиция" открива изложба по случай националния празник. Ще се покажат много виждани и невиждани колекционерски гордости. Ще има големи тържества, около и вътре в музея. Ще присъства Опълченската дружина на дружеството. Ще има голяма фукара! Тези от Вас, които могат да присъстват, са добре дошли! Там може да се запознаем предварително, защото за Търново не съм сигурен, че ще успея да се включа. :sm113:
                      Last edited by танкиста от Харков; 24-02-2005, 11:21.
                      От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!

Comment

Едва ли, някой ще кисне цял ден. Та затова нека има някакъв час.

И други затворници
                        нека четат пред вратите
                        нашата памет остъклена

Comment

Кажете дата и час най-после, както и място-хотел,кафе.
                          Хм, а са задължително ли е отиващите на срещата да са запалени по оръжия и да си купуват?Иначе идеята е добра, на мен би ми било интересно да видя що са образи са създали тоя форум.
                          Let's make war not love@ :rock: :imprulz: :bulgaria: :tanks: :grrr: :mike:

Comment

Тук ще прочетете за срещата на клуб "История" в ДИР.БГ
                            в Пловдив на 26.02.2005...
                            Ако някой от вас е в Пловдив, да идва - да се видим!
                            Last edited by ISTORIK; 22-02-2005, 22:19.
                            Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

за срещата

На пети Март в девет и трийсет пред "Полтава" това е кафенето където се провежда сбирката но как ще се познаем не ми идва на акъла засега,освен да си разменим телефоните и там да се чуем.

Comment

Working...
                              X