Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Потребител 600

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Потребител 600

Хаиде
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Въпросът е, между 500-ия и 600-ия колко се задържаха във форумите. Имам чувството че 50% бяха баннати...

Comment

Ехехе, има в момента не повече от 2ма баннати

(и 2ма с ограничени права)
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Скоро ще празнуваме трети баннат май.
        До 500ния потребител май имаше само един баннат.

Comment

Впрочем интересно ми е дали Хан Тервел ще се включи в дискусиите. Вероятно не. 500ния потребител също не участва. Но пък де да знам създал съм си една представа че хората с подобни никове (имам предвид като на Хан Тервел) имам някакво отрицателно мнение, което постоянно се потвърждава от участниците във форума.

Comment

Честно казано, и аз за пръв път като влязох, се бях стъписал малко и ме беше страх да се включвам в дискусиите, защото те са на доста високо ниво и пончкоа не всеки може да се включи. Много хора предимно четат и научават неща, и по-малко пишат. Представи си например че хан тервел е на 12 години и е попаднал тук от любопитство. В тази връзка искам да приканя дори и тези, които не знаят много, но пък им интересно, да не се плашат да пишат и да задават въпроси.

Comment

Ами аз например доста повече чета от колкото пиша.Темите за ПСВ и ВСВ са ми почти непонятни и там съм призрак.А там военно-морските вече...A кои са баннати?Абе като цяло наистина има доста призраци по редовните сме 20тина 30 човека.
              Last edited by Araslan; 08-01-2005, 04:47.
              ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Идват новите потребители и пишат в "Хоби", "ПСВ", "ВСВ" и другаде, а не в "Съвремие" дето ми е интересно на мене .
                По моя преценка съм обективен.

Comment

Аз да си призная много искам да има повече участници в Античност и Българска Средновековна история...

Comment

Спомням си навремето като се записах тук, веднага почнах да пиша и се заядох с Калчев относно числеността на армиите през Руско-Турската война. Аз си мислех, отначало, че в този форум влизат само възрастни хора.............
                    Е оказа се , че съм грешал. Тогава Калчев ако не се лъжа беше на 17 години.
                    Абе голямо шоу беше.

То и сега шоуто продължава!
                    така че-За Бога братя Пишете!
                    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                    X