Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Привет на форума

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Привет на форума

Здравейте, току що се регистрирах, иначе от доста време наблюдавам форума. Има страхотни дискусии, снимки и материали по една от любимите ми теми - ВСВ. За в бъдеще ще постна някои снимки които имам в колекцията си по примера на Erich von Manstein, който просто ми събра очите с някои от материалите в "Хоби". Ми това е засега, много се радвам да бъда тук! :tup:
    "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Чудничко! Шеленберг и танкиста от Харков, видите ли - ставаме повече!

Добре дошъл Ky3Mu4!

Comment

Добре дошъл, Ky3Mu4 и от мен, ще се радвам да се включиш в дискусиите - колкото повече сме, толкова повече са гледните точки (пък и информацията), което определено прави дискусиите по-плодотворни .

Comment

Eee, най-сетне Добре дошъл.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial Friedrich написа
          Eee, най-сетне Добре дошъл.
          Че познаваш ли о?
          Айде, Добре Дошъл и от Мен!
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Колегата е един безумно добър график, който знам от графила и го помня също от форума на GW, където обаче не съм ходил от година.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Добре дошъл Кузмич, не се притеснявай да взимаш активно участие в дискусиите.

Comment

Благодаря за топлия прием, и за добрите думи Империал Познанията ми не са на много високо ниво, затова ще се надявам да запълните всички пропуски в исторически аспект. За съжаление не си нося всичките материали които съм събирал през времето от тук и там, имам едва няколко снимки от ВСВ на един диск и ще гледам да ги кача утре на моя хост за да ги видите. Някои от тях са наистина много добри попадения. Смятам че специално почитателите на Оста ще бъдат доволни
                "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

И от мене добре дошъл.

Манщайн това е добре че ставаме повече. Да живее раждаемостта
                  Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Едно предколедно: "Добре дошъл!"
                    "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                    нека четат пред вратите
                    нашата памет остъклена
                    с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Working...
                    X