Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Култ!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Смятам да цитирам малко култови писания от темата

Абе тоако става въпрос за върлд вар 2 аз също доста се интересувам.Чувал,че по времето на хитлер имало телевизия или поне така се предполага.Чувал съм още че тоя великман репетирал по 6-7 часа на ден пред огледалото как да говори,да убеждава да народа си за неговите цели и идеяли,чувал съм още,че има две версий за неговата смърт.Едната е когато той влиза във своя бункер там го посрещат трима от неговите генерали.Те го поздравявт с хайл химла(ако някой не знае истинското име на хитлер е всъщност химлер)но той не им отвръща със същото,а вместо това им казва"Вие не заслужавате да живеете в велика германия"после влиза в някакъв асансьор,чува се взрив и нищо повече.Другата версия е че някакъв руснак с важен пост казал"Ако някой ми представи информация,спомагаща заляването му,няма да бъде съден".Известно е,че хитлер е носил протези.Намират се 12 негови такива протези които са правени от един и същи човек.Ми това е.Ако науча още нещо ще го постна.
    Imperial Friedrich написа
    Хмм, вземи си...Ледоразбивачът на Суворов задължително. И които и да е други негови
    :1087:

Longanlon написа
    честно казано, 2СВ никога не ме е интересувала особено,
    все пак археологията е доста далеч от тая епоха, та винаги
    съм се кефел на средновековни тупаници, а танковете.... бе
    винаги съм се чудел на хората, които са маняци на тая тема.

ама като прочетох постнатото от Инпериал Фридрих направо
    се зарибих. то било Mанящина...
    Last edited by Imperial; 19-12-2004, 02:35.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

:sm239: :nut:
      "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

http://www.games.bg/forums/viewtopic...=asc&start=240

А от тази страница започва истинската титанична битка за и против Суворов :fire::fire::fire::starwars:

anti написа
        Eeeh, Imperial , pak li Suvorov prez noshtta si chel? Maamu imam mu vsichkite knigi i cheteiki mnenieto ti prosto vijdam absolutno izkopiranite izvodi i agrumenti.

Inache kakto kazah mnogo puti, mi se shte da se razwie w neshto po-goljamo, ne samo "Bronja" ami cjalosten WWII portal taka da se kaje. Njama takowa neshto na bulgarski, za towa sednah da go prawja sled kato w edin moment tuka bjah izpisal tolkoz mnogo. "Obshtata istorija" she trjabwa da se razshiri oshte...
        пуснато Пон Май 13, 2002 8:17 pm

AAA Krum Djorgow s kamani da bude prebit
        Last edited by Imperial; 19-12-2004, 03:03.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Един абсолютен бисер на анти, който съвсем бях забравил

Здравейте! Статийката , която ви казах, че подготвям я завърших по-бързо от очакваното. Това е един вид пародийка на суворовските идеи ,или по- точно показвам как могат да се направят съвсем абсурдни изводи и така да се пропагандират какви ли не идеи. А ако приемете изводите ми за верни, значи имате сериозни психически проблеми, подкрепени с огромни пропуски по история.
          Има обаче една малка разлика между мен и Виктор Суворов. Фактите , които представям са историческа истина, само изводите са си мои. Ако трябваше да следвам Суворов докрай, то тогава бих си измислял какви ли не глупости , за да подкрепя тезата си.
          За да схванете статията трябва преди всичко да сте запознати с книгите на Суворов, иначе може да приемете думите ми за пълна безсмислица. Така че ако не сте чели поне Ледоразбиватчът, по - добре пропуснете следващите редове. И така, анти представя :

Ледоразбивачът
          Или защо крал Милан нападна България

Към моите български читатели :

Простете ми. Ако не сте готови да прощавате, не четете по-нататък, проклинайте ме и мен и статията ми, както вече направиха милиарди хора по цял свят.
          Аз посегнах на най- святото, което има нашият народ, на Войната или така наречената “сръбско-българска война”.
          Продавачите на пици на парче съчиниха легендата , че ни били нападнали и че от този момент започнала “сръбско-българската война”. Аз изтривам тази легенда. България е имала най-агресивното въоръжение в Европа. Но не очаквайте да ви го покажат. Дори 117 години след края на войната , тя остава засекретена и скрита от народа. Цялото агресивно въоръжение е във Военно-историческия музий, който “случайно” е затворен. Защо? Защо е затворен? Какво крият от народа? Няма пари, казват. Ами да бяха съкратили 240 депутати и да отворят музея, защото народът заслужава да знае истината. ВНС не означава Велико Народно Събрание, както ни убеждаваха, а Вероломно Нападение на Сърбия. Обсъждали са нападението.
          И пак ви моля :
          ПРОСТЕТЕ МИ.

1.Кой започна Сръбско-българската война?

На този въпрос се дават различни отговори. Общото мнение е, че след Съединението на Княжество България и Източна Румелия на 06.09.1885, на Балканите се създава относително голяма държава, която застрашава сериозно идеята на сръбския крал Милан за “Велика Сърбия” и той решава да извоюва с оръжие желаните територии. Това е поредната долна лъжа. Всъщност БЪЛГАРИЯ Е ИНИЦИАТОР И ГЛАВЕН ВИНОВНИК ЗА ИЗБУХВАНЕТО НА СРЪБСКО-БЪЛГАРСКАТА ВОЙНА. България се подготвя старателно за тази война, планира я и се съсредоточава усилията си върху нея. Крал Милан разбира за тези планове и не му остава нищо друго освен да нанесе превантивен удар. И изпреварил Батенберг буквално с две седмици. Ето защо България така и не нападнала Сърбия.
          Още с Освобождението , с помощта на руското офицерство България започва подготовката си за агресия. Още в първите месеци след като поема съдбата си в свои ръце, България създава армията си и мобилириза 30 000 души , отделно от това и граничен контрол и жандармерия. На 8 юли открива първото военно училище в София , от което след две годишен курс излизат 102 войскови началници. Тук аз задавам безмилостно въпроса си : Защо България създава изведнъж такова огромно количество армия? За кого е била предназначена войската? Защо изведнъж се създават пълководци? Те могат само да водят война. През 1878 изгледи за сръбско-българска война привидно няма. Батенберг обаче я планира и започва своята мобилизация много преди нея. Въпросът ми е : КАК БАТЕНБЕРГ ЗНАЕ , ЧЕ ЩЕ ИМА СРЪБСКО-БЪЛГАРСКА ВОЙНА ОЩЕ ПРЕЗ 1878? Единственият логичен отговор е : той я е планирал. И я е планирал така , че да започне точно през 1885, когато мобилизацията ще е вече завършена и Сърбия няма да може да се противопостави. Тук не включвам всичките чети, които привидно работели за обединението с Македония и Одринска Тракия. Това са формирования, които незабелязано подготвят хиляди хора, които после да бъдат изпратени в тила на Сръбската войска.
          2.Самоубийството
          Сърбия е била напълно неподготвена за война.Крал Милан не е могъл да завладее България. Да мечтае за такова нещо може само идиот. Сърбия разполага с 60 000 армия, изтощена от 2 големи кампании и с остарял генералитет. Къде се врат сърбите със своята армия? В територия , наброяваща около 75 000 квадратни километра. За да се покори такава територия трябва огромна войска. Дори и българската армия да не се съпротивлява, сърбите пак не могат да завладеят България- срещу тях ще се опълчат 3 милиона и половина българи. Българите само с масите си ще прегазят сърбите! Но дори и народът да не се съпротивлява, Сърбия пак не би могла да покори България. Защото освен да се завладее , територията трябва да се и задържи. Дори теоритично да приемем, че българската армия и българският народ не оказват никаква съпротива, то Сърбия пак не би могла да задържи и охранява придобитите територии със своите 60 000 войници. При територия от 75 000 квадратни километра това се пада по 1,25 квадратни километра на войник! Как са си го представяли това сръбските военачалници? Изводът е : Сърбия атакува България без перспективи да спечели. Нямат никакъв теоритичен шанс. Въпросът е : защо тогава нападат? Защо предприемат такава самоубийствена инициатива?
          3.Мобилизацията означава война
          Тези думи не са мои. Това го е казал още през 30-те години на миналия век Борис Шапошников. Това го каза и великия историк Виктор Суворов, моят вдъхновител, доказвайки по аналогичен на моя начин , че Германия напада СССР само като превантивна мярка. Шапошников категорично твърди , че мобилизацията означава война. Да видим какво е разположението на българската войска в навечерието на войната.
          Всеизвестно е , че основната й част се е намирала на самата граница с Турция. Това не го отрича никой. Няколко дни преди 2 ноември започва прехвърлянето на войските на сръбската граница. Питам : какво са правили българските войски на самата южна граница? Ако са се страхували от турска агресия, да се бяха окопали, да бяха построили отбранитерни линии. Но България няма намерение да се отбранява, съвсем не. Аз лично имам две обяснения. Едното е , че България е възнамерявала да нападне Турция. Това не е лишено от логика- армията ни е била най-агресивната. Второто е, че Южният фронт е бил само за заблуда на сърбите : ето, ние не искаме да ви нападаме, нашата армия е струпана на другия край на страната! Батенберг обаче нарежда тайно да се прехвърлят части към сръбската граница. И защо ги прехвърля? За да пазят страната? Без отбранителни линии? Главният въпрос е : ЗАЩО БАТЕНБЕРГ СТРУПВА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ НА САМАТА ГРАНИЦА В НАВЕЧЕРИЕТО НА СРЪБСКО-БЪЛГАРСКАТА ВОЙНА? И нека си представим , че прехвърлянето на войски се осъществи докрай. Нека обаче предположим , че крал Милан размисля и решава да отложи нападението за пролетта на следващата година. Какво тогава би станало с българската армия? Да се разпусне? Батенберг е отнел от държавата най- продуктивните работници и ги е превърнал в консуматори. Мобилизацията непременно води до криза. Ако приемем , че Батенберг разпусне войската, то целият този мобилизационен период би бил напразен и би докарал на България ненужна, тежка криза. Князът не би рискувал. Ето защо този вариант отпада. Друго какво може да направи? Да остави армията така, на границата? За през зимата? Тук говорим за ноември! И през това време тези войници да поглъщат огромно количество запаси? Това също би довело до криза! Следователно остава само една-единствена възможност….
          Нека си припомним, че мобилизацията означава война. България започва мобилизация, следователно трябва задължително да я завърши с война. България се готви за война. Тъй като не строи отбранителни линии и войската е струпана в бойна готовност на самата граница , тя не може да бъде отбранителна. Тогава каква остава да е?
          България притежава също така и най – агресивното въоръжение. Основата на армията са пехотинските и кавалерийските части. Кавалерията- това е лека, бърза и маневрена войска. Има обаче само малък недостатък – ТЯ Е НЕПРИЛОЖИМА В ЗАЩИТА. За какво ти е маневреност в отбрана- окопавай се зад отбранителните линии и не мърдай оттам, за какво ти е бързина и маневреност? Тези качества са нужни за настъпление – за бързо завладяване на територии, за маневри, за внезапно разбиване на нищо неподозиращия противник. България струпва на самата граница в пълна бойна готовност войска, която може да се реализира САМО на чужда територия. Какво ли е възнамерявала в такъв случай да прави?
          Крал Милан разбира всичко това в последния момент и нанася превантивен удар. Но дори това не го спасява. Въпреки че българската войска е принудена да се брани, тя превъзхожда сръбската по въоръжение и подготовка. Самоубийствения удар само ранява, но не убива звяра. България стоварва цялата си мощ и разбива сърбите. Въпреки победата Батенберг не е доволен. Той абдикира по-малко от година по-късно. България печели войната, но той разбира, че НЕГОВАТА война е загубена. Неговият сценарий не се реализира и България е принудена да води непредвидена отбранителна война. Старата идея за “България на три морета” няма да се осъществи. Оттук нататък той вече е съсипан.
          4.Заключение
          На 2 ноември 1885 г. започва сръбско-българската война. Това е националният позор на България. Плановете на Батенберг за власт на целия Балкански полуостров са разбити. България е изпреварена. Историците-фалшификатори и до днес крият историята, твърдят ,че не сме планирали никакво нападение. И това засекретяване ще продължи още дълго, много дълго. А дотогава…а дотогава четете Виктор Суворов.

Автор : Анти Суворов
          albireo написа

Comment

сержант Уханов написа
            Ааааа, забравих!!!!!! Според вас какви са загубите на двете страни в Сталиградската битка? Според мен НАЙ-ГРУБО:
            1,5 млн на СССР =========================== 1 млн за Германия
            :mhehe:
            albireo написа

Comment

сержант Уханов написа
              Ааааа, забравих!!!!!! Според вас какви са загубите на двете страни в Сталиградската битка? Според мен НАЙ-ГРУБО:
              1,5 млн на СССР =========================== 1 млн за Германия

:mhehe:
              Оооо да това ме разби!!! Трябва да го покажа на Уханов и ще потъне вдън земя! :mhehe:

Comment

Предновогодишна романтика. Много добре, точно това ми трябва!
                "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                нека четат пред вратите
                нашата памет остъклена
                с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Imperial Friedrich за моя милост написа
                  Този тип е виновен за съществувнето на Бойна слава. Той отвори темата за ВСВ във форума на Gamers Workshop и от там започна всичко...
                  цитирам по памет от темата Кой кой е.

Comment

Working...
                  X