If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
О аз от два часа почти играя Батълфийлд в нас - жива стрела съм.
Ами бяхме аз Пламен gollum woland VladDrakul Deimos von Danitz и май това е... Срещата мина добре както винаги.
Ами, след лека дешифровка може да означава следното:
"...успяхме (противно на очакванията) да се подслоним от суровия софийски студ в някакво безлично заведение (вероятно напомняше я за студената зима на 1941 г., я за полетата на Финландия). Употребихме по предназначение (и бих добавил - с полза) отреденото количество бира и ядки, и изприказвахме не малко приказки. Разбира се, голяма част от тях бяха с достатъчно приповдигнат тон, съпровождани от шумен смях (вероятно сме пречили на околните, но за радост те бяха малцина и вероятно в сходно състояние).
Сред леко задимената атмосфера (не ние допринасяхме за нея, макар несъмнено оръдейните залпове главен калибър и тглухия тътнеж на гаубиците да имаха нещо общо) се мяркаха Нарвик, студените води на Северно море, внезапно заменяни от топлата прегръдка на Жълто море, сред вълните току се появяваше устието на Ла Плата, веднага заменяно от очертанията на Гуадалканал. Смело развяваха флаг броненосни крайцери, броненосци, тежки крайцери, че дори и есминци - гърмяха с еди-какъв си калибър артилерия и пускаха торпеда в целта си (койито явно понякога все пак експлодираха в нея). Прехвърчаше тук-таме авиация, мяркаха се бойки дивизии под различни флагове, а сред тях прелиташе, шумейки с многобройните си страници томчето на Хилдебранд-Мюлер, току изплуваше някаква масивна книга със снимки, а благодарение на един от участниците, чието име няма да разкрия, за момент съвсем в резонанс на основната симфония избръмчаха някакви книжни тела, посветени на данъчното право и възможните шмекерии с него.
Гвоздеят на вечерта вероятно бе дневникът на граф Чано, разискван надълго и широко, с нужните коментари и пространни разяснения (и най-вече бурен смях от отделни важни моменти).
Няма да е пълна таз кратка хроника, ако не упоменем и славянско-прабългарския въпрос, комуто бе отредено малко местенце сред отрупаното разговорно меню на вечерта. Естествено, достигнахме до някакво заключение по него, но убий ме ако мога да си го припомня.
Та, както отбеляза лаконично Манщайн, срещата мина добре.
Значи все пак се е заформила една малка групичка от активисти, които присъстват на срещите.Това е добре.
Аз скоро ще направя Ню Йоркска среща на Висшето Командване - демек Импереца и Аз, на която ще обсъдим бъдещата политика на форума-естествено под критичният поглед на благонравната ми съпруга, която ни смята за побъркани.
Ще хапнем, ще пийнем и така
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
А ако някой се беше сетил дА ми прати SMS (както бян помолил) къде сте точно и аз щях да присъствам вместо да се шматкам като НУРС у да проверявам заведенията подред.
Значи все пак се е заформила една малка групичка от активисти, които присъстват на срещите.Това е добре.
Аз скоро ще направя Ню Йоркска среща на Висшето Командване - демек Импереца и Аз, на която ще обсъдим бъдещата политика на форума-естествено под критичният поглед на благонравната ми съпруга, която ни смята за побъркани.
Друг път. Обсъждането се провежда в мазата, далече от погледа на съпругата
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Друг път. Обсъждането се провежда в мазата, далече от погледа на съпругата
Верно бре , нали там ти е Главната Квартира.
Гледам времето застудя, и май скоро ще ходя до гръцкият магазин за черва. Идва времето на суджуците и червеното вино и всичко това подкрепено със сладка приказка
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
За мен нещата се промениха от вчера насам и няма да има как да дойда - рязко ни се увеличи работното време, като това ще продължи до Нова година най-вероятно.
Всяка събота се събираме в Пловдив - пред Централна поща - фенове на японската култура (и анимация).
В 18:00 часа.
Ако имате възможност, появете се и вие!
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment