Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Добре. Сега ще пръсна новината.

Comment

Ако аз се реша да дойда как да ви позная ,бе маскари :?:
      may the Force be with you

Comment

Ами, в съответния час (19:00) пред кино "Одеон" може да има само една такава групичка
        Не е трудно познаването, досега не сме се разминавали там с никого. А и дискусиите са много типични, няма как да сбъркаш.
        След като се съберем сигурно ще ходим към "Ботуша".
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

messire Woland написа
          Ами, в съответния час (19:00) пред кино "Одеон" може да има само една такава групичка
          Не е трудно познаването, досега не сме се разминавали там с никого. А и дискусиите са много типични, няма как да сбъркаш.
          След като се съберем сигурно ще ходим към "Ботуша".
          Аха, ясно ако забележите паркирано наблизо превозно средство със специфична форма /виж аватара/ да знаете че се оглеждам :lol: ако не -значи съм се скарал с тия от "паркинги и гаражи" А кое е "Ботуша"?

Comment

Ами мен май ще ме познаеш, ако ли не когато някой те дръпне за опашката ще се досетиш.

Comment

Мен ме притеснява само едно - трудно ще намерим свободни места по заведенията. Все пак става въпрос за петък вечер, а тогава е голяма тъпканица.

Comment

Особенно като става дума за 19,00, мен дори това ме притеснява защото някъде ще трябва да убия 1,30 и не се знае дали ще пристигна на време.

Comment

gollum написа
                  Мен ме притеснява само едно - трудно ще намерим свободни места по заведенията. Все пак става въпрос за петък вечер, а тогава е голяма тъпканица.
                  Абе има нещо такова, въпреки че 7 още е рано, пак ще е доста трудно да намериме място, миналия път като търсихме завдение в петък вечер, от Попа ходихме чак до Софийския преди да намериме място за десетина човека. Ама няма какво толкова да направим освен да си резервираме маса някъде, ама незнам как стоят нещата с плащането. Пък то сега и навън е хладно и остават само вътрешните помещения та е още по-сложно. Все пак някой ако има работа покрай Попа може да подпита как стоят нещата с резервирането в околните кръчми.
                  <<..........>>

Comment

Има един евтин китайски ресторант, пак е на "Васил Левски", но в посока "Сточна гара". Там със сигурност ще има места.
                    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                    Проект 22.06.1941 г.
                    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Голъм, Воланд, аз само вас познавам май, така че опитайте да стърчите някак си по-видно Предлагам все пак да отидем в някоя от многобройните бирарии до Попа, в ресторант ще се фрагментираме по масите..
                      Не оръжията,а хората убиват. И да не забравямe, че войната е нещо наистина ужасно!

Comment

Пък и ще е хубаво някой да даде телефон ако закъснеем и се изпогубим.

Comment

Аз за съжаление съм възпрепятстван, преди 20 просто няма начин да се освободя. Ако отидете някъде на друго място (различно от Ботуша) може да ми пратите SMS на xxxxxx. Ако се откъсна да намина.

Comment

Аз се извинявам че не дойдох, просто предната нощ имахме снимки до 2,30 и цял ден съм като ударен с мокър парцал, за следваща среща ще гледам да дойда, ако пак не ми спретнат подобна тактика де :evil:

Comment

Предлагам темата да се изтрие.

Comment

Що бе, чакай първо да подразним тея дето не можаха да дойдат пък тогава ще я триеме
                                А и как успя да се върнеш толкова бързо, то аз сега се прибирам пък вие си останхте там...
                                <<..........>>

Comment

Working...
                                X