Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Е, хайде пък сега - то в днешно време интернет-залите са по-полезни от библиотеките (или поне биха могли да бъдат).

Comment

Daa osobenno kogato se hodi tam da se razcykwa Батълфийлд.

Comment

Инак за софийска среща и аз съм навит. И в Пловдив е хубаво, но няма свободно време, когато да се отскочи дотам.

Comment

Гоги отрких зала в студентски град зад МГУ където има Cossacks
          Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Следващия петък в 17.00 на обичайното място. това засофийската среща. Устройва ли ви?

Comment

За коя книжарница на Иван Вазов иде реч?!

На ул. "Иван Вазов"? Там има библиотека (градската), има и моето училище - "Св. патр. Евтимий Търновски".
              Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

На мен ми е много рано. Свършвам работа към 18:00 и ми трябва поне половин час за да се добера до мястото на срещата.

Comment

Ама е много тъмно после....

Comment

За мен 18:30 е най-ранният възможен час.
                    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                    Проект 22.06.1941 г.
                    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

И аз мога най-рано в 18 и 30

Comment

Ами тоя път сигурно ще успея да дойда и аз, миналия път просто забравих... :roll: 18:30 е добре, по-рано и на мен ще ми е малко трудно.
                        P.S. Не се карайте за глупости сега де
                        <<..........>>

Comment

Е добре - следващия или по-следващия петък (5 или 12 ноевмри) 18.30 пред кино "Одеон"?

Comment

Хайде да гласуваме тогава - аз съм за 05.11 (петък), 18:30 пред Одеон.
                            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                            Проект 22.06.1941 г.
                            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

ами нека да е на 5-ти...пък може и на 5-ти и на 12-ти

Comment

Става, и аз съм за. Може и двата петъка, разбира се .

Comment

Working...
                                X