Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"криле" форум??

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

"криле" форум??

някой който е регистриран или влиза понякога в "криле"
    да знае защо не може да се влезе във форума?
    опитвах някоко пъти но ми дава грешка.

"криле" форум??

И аз преди време се бях регистрирал ама не можах да вляза - даде ми някаква грешка че съм объркал паролата или ника макар че въобще не я бях объркал..

Днес опитах да вляза за да прочета нещо ама и при мен въобще не се отвори. Нямам идея каква е причината.

Comment

Сашо в понеделник ще си го оправи, не се притеснявайте.
      Ерих, да нямаш някой Бан на IP-to дето наплю Пикльо 1?
      Rolling, turning, diving
      Rolling, turning, diving, going in again
      Run, live to fly, fly to live, do or die
      Run, live to fly, fly to live, Aces high.

Comment

Карти - географски и исторически

То нали така каза Пико, че е видял, че Манщайн се е регистрирал и е помолил админа на "Криле" да го банне. А той вместо да го банне, просто му сменил паролата, така че Манщайн да не може да влиза. Гостоприемна постъпка, определено.
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

А ще ми накриви шапката... Хехехе :lol: Умрял съм да им влизам във форума

Comment

то хубаво че е баннат за малко че ми беше писнало да ми пълни кутията с ЛС с глупости и да я трия през ден.

Comment

Не че нещо ама форумът на Криле трети ден не може да се отваря.Пак се повтарят зимните събития.Сега да видим колко инфо ще изчезне.
              Аз на Пикльото му обещах, че ще му сменя физиономията. :weird: Това ще стане някой ден. Аз не забравям толкова лесно. Разбрах, че имал грозна сестра. :sheep:
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Охо нареди се на опашката
                колко хора искат да си "поприказват" се него :twisted:
                SNN

Comment

Големите битки през ПСВ

Parabellum написа
                  Не че нещо ама форумът на Криле трети ден не може да се отваря.Пак се повтарят зимните събития.Сега да видим колко инфо ще изчезне.
                  На мен ми изтриха и няколкото мнения дето бях написал. Обаче не през зимата а преди седмица и нещо. Жалко, че оная вечер кат бяхме с Гогата и видях Елемаг не му се накрещях. Може и да не е виновен ама ей така за разтуха.

Parabellum написа
                  Аз на Пикльото му обещах, че ще му сменя физиономията. :weird: Това ще стане някой ден. Аз не забравям толкова лесно
                  Значи сме поне двама.

Comment

аз за това ще ходя на сбирката за годишнината -да си получа коледния подарък по рано :twisted:

Comment

Да оставите и малко за мен от нашият човек. Искам и аз да хапна свежо месце.
                      Тъй де като си дойда догодина и аз да глозгам кокълче
                      Майнщайн не трябва да се караш на Елемаг, той не е виновен за нищо.
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Е па (като казват в шопско) като искаш кокалче може да ти оставим в хладилника,

Comment

Дръжте се като мъже, не виждам смисъл да набиете Петко, той просто е жертва на времето си - не е за тука
                          И сестра му Катя е жертва - кръстоска е между човек и делфин - Мулфинче :lol:

Comment

Аз пък отказвам да бъде негова жертва в какъвто и да било смисъл.

Comment

Ти не би могъл, полковник

Comment

Working...
                              X