Боожкее, че аз 84 и 86 ги помня отлично! :lol: Остаряваме! :lol: 86... нямаше ли нещо тогава... Чермобил ли беше, Чербобил ли беше... :twisted:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Календар на българската бойна слава
Collapse
X
-
Ау, това бяха години, много благодатни за метал музиката - тва Венъм, тва Металика, тва Мотърхед и кво ли не.
А в дискотеките се слушаха Модърн Токинг и Бони М, а - и АББА.
А аз не можех да танцувам. Като си спомня, на млади години, на колко моми4ета (и то - готини) съм отказвал танц... Ми - не можех да танцувам... е, едно гадже ме научи, ама пак се отпускам трудно на дансинга, ама отпусна ли се веднъж... стига да се слуша вярна музика... (елате ни вижте!)... Да бяхте ме видяли на абитюриентската вечер на моя клас... (бях им класен, имам предвид!)...Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment
-
ISTORIK дори трябва да се радваш че има както ни нарече "деца" (не че се обиждам дори се кефя защото все още ни имате за млади ) такива като нас. А за музиката поне по това което съм чувал най-хубавите години са края на 60-те до края на 80-те от там нататък вече музиката започна да се променя до днешното ниво.
И все пак кажи нещо историческо за наште години.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
ISTORIK знам че си много зает, но айде кажи по нещичко за наште родни години много съм любопитен. Ние малките (за теб ) нали знаеш че сме много любопитни.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Ние не капитулираме, никога в нашата история не се е случвало, има си примирие, надлежно подписано от две суверенни страни... вярно е че частите на 11 армия са предадени в плен, но те горките спасяват Стара България от окупация от страна на сърби и гърци, така, че изпълняват отново дълга си до край!
Comment
Comment