Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Потребителите

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

хехех абе народе тука се едно се е събрал манастир с девици и всяка се възхвалявакоя от коя има по хубав ник))))) ихихихихих ника според мене трябва да изразява пристрастие интерес хоби а на "аз с по хубав ник мой си е" селави

Comment

Абе май бях пуснал тема кой защо е с този си ник. И се намира в Общите, или поне там се намираше.

Comment

Според мен всеки си харесва прякора. и е напълно в реда на нещата да си мисли че е най-готиния. Аз нямам такива претенци - просто си харесвам моя а и хората около мен свикват и даже ми казват така. И пристрастие и хоби изразява - въобще всичко!

(Абе Гудериан я да ме консултираш за плана който измислих за нападението над Франция :lol: :lol: :lol: )

Comment

Parabellum написа
          Обаче мислих точно три часа какъв да бъде ника ми.Най-накрая избрах това

Това е бил доста пожароопасен момент, надявам се наблизо е имало зареден пожарогасител

Шегата настрана, моето мнение е че не би трябвало да има ограничение за броя на никовете на един потребител. Стига това да не се използва за злоупотреби.
          Разбира се ШЕФА трябва да преценява как се използват тези никове!

P.S.
          Надявам се Парабелум да не се засегне от безобидната ми закачка с пожарогасителя, изписана по-горе.

Аз лично декларирам, че използвам един единствен акаунт.

Comment

Манщайн, какво искаш да кажеш?!
            "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
            нека четат пред вратите
            нашата памет остъклена
            с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Майтапя се Гудериан. Просто един невинен майтап. понеже реално Хайнц Гудериан наистина е консулирал Манщайн за плана за нападението над Франция...

Comment

ZWQRA написа
                Parabellum написа
                Обаче мислих точно три часа какъв да бъде ника ми.Най-накрая избрах това

Това е бил доста пожароопасен момент, надявам се наблизо е имало зареден пожарогасител

Шегата настрана, моето мнение е че не би трябвало да има ограничение за броя на никовете на един потребител. Стига това да не се използва за злоупотреби.
                Разбира се ШЕФА трябва да преценява как се използват тези никове!

P.S.
                Надявам се Парабелум да не се засегне от безобидната ми закачка с пожарогасителя, изписана по-горе.

Аз лично декларирам, че използвам един единствен акаунт.

Не се сърдя!
                А добре дошъл отново.Надявам се да останеш по-дългичко тук
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                X