хехех абе народе тука се едно се е събрал манастир с девици и всяка се възхвалявакоя от коя има по хубав ник))))) ихихихихих ника според мене трябва да изразява пристрастие интерес хоби а на "аз с по хубав ник мой си е" селави
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Потребителите
Collapse
X
-
Според мен всеки си харесва прякора. и е напълно в реда на нещата да си мисли че е най-готиния. Аз нямам такива претенци - просто си харесвам моя а и хората около мен свикват и даже ми казват така. И пристрастие и хоби изразява - въобще всичко!
(Абе Гудериан я да ме консултираш за плана който измислих за нападението над Франция :lol: :lol: :lol: )
Comment
-
Parabellum написаОбаче мислих точно три часа какъв да бъде ника ми.Най-накрая избрах това
Това е бил доста пожароопасен момент, надявам се наблизо е имало зареден пожарогасител
Шегата настрана, моето мнение е че не би трябвало да има ограничение за броя на никовете на един потребител. Стига това да не се използва за злоупотреби.
Разбира се ШЕФА трябва да преценява как се използват тези никове!
P.S.
Надявам се Парабелум да не се засегне от безобидната ми закачка с пожарогасителя, изписана по-горе.
Аз лично декларирам, че използвам един единствен акаунт.
Comment
-
ZWQRA написаParabellum написаОбаче мислих точно три часа какъв да бъде ника ми.Най-накрая избрах това
Това е бил доста пожароопасен момент, надявам се наблизо е имало зареден пожарогасител
Шегата настрана, моето мнение е че не би трябвало да има ограничение за броя на никовете на един потребител. Стига това да не се използва за злоупотреби.
Разбира се ШЕФА трябва да преценява как се използват тези никове!
P.S.
Надявам се Парабелум да не се засегне от безобидната ми закачка с пожарогасителя, изписана по-горе.
Аз лично декларирам, че използвам един единствен акаунт.
Не се сърдя!
А добре дошъл отново.Надявам се да останеш по-дългичко тукТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment