Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумно списание

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Историк, неравен и трънлив е пътя на учителя, но е единственото смислено нещо, за което се сещам в тия объркани времена. Децата имат нужда от знания, не от телевизия или наркотици. Труда ти ще остане, не се съмнявай. Моите уважения!

Comment

gollum написа
      Аз, уви, нямам време за статии, но ако ви трябва графична обработка бих могъл да свърша това-онова. Да речем, твоята схема, Парабелум, се нуждае от известна обработка, за да добие приличен вид.
      Съгласен съм. пооправи тук таме това което сметнеш че е нужно
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ами нали постнахме матереалите? Какво още трябва-да не са ни малко писанията като за първо списание?
        Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
        Неизвестен руски адмирал

Comment

моите лични приветствия към всички които са се захванали с литературстване и други писателски дейности

Comment

Нова Година, Нов Късмет! Пак повдигам темата за списанието, защото ще е добре да го почнем най-сетне. материалите са събрани, остава само да се направи сайта.

Comment

Статии има , но хъс няма, хъъъъъъъъъъъъс
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Като оставим тоя прословут хъс настрана, от какво се нуждаете, ак мога да помогна с нещо различно от статии?

Comment

Трябва ни хостинг, и някой да направи дизайна на on-line списанието и да качи статиите, които вече са готови. Имперецът мисля че ще намери хостинг, само остава някой да помогне със самото правене на сайта.

Comment

Е, разбира се на сайта ще бъде. Като имам време ще видя какво мога да направя.
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Последно трябва ли ви човек за дизайн или не?!?

Comment

Аз смятам да е раздел на централния сайт, така че изобщо няма какво да се говори за "дизайн" в случая
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Защо не, аз съм съгласен някой да даде ннякоя друга идея за дизайн. Тъкмо конкуренцията ще е по-голяма, а също така качествето ще се повиши.

Comment

Да и аз мисля че е добра идея да имаме няколко варианта от които да си изберем един. Разбира се, и трите ще са базирани на дизайна на началната страница на сайта. Но все пак може би ще е по-добре да е малко по-различно като цветове да речем. Може би първия брой ще е нещо доста опростено като дизайн и вече за втория ще можем да направим подобренията.

Comment

Няма смисъл, защото скоро ще сменям самата главна страница.
                              albireo написа

Comment

Както кажете, аз просто си предложих услугите Ако някой друг път ви трябва помощ, обаждайте се Чакаме новата главна страница и най-сетне списанието

Comment

Working...
                                X