Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заповядайте на чаша чай

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ами живея в Пз супер център от 1 страна съседите гледат прасета от другата 1 дърт изкукал комуняга къде разправя че е син на Сталин гледа каквото се сетите за това и аз съм свиреп селянин
    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Абре, Араслане, не ти разбираме бе, човек. Що не почнеш да слагаш препинателни знаци.
      "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
      нека четат пред вратите
      нашата памет остъклена
      с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Ами понякога слагам,понякога(когато ме примързи)цент не ми се мисли с точност къде аджеба треве да има запетайки иначе 1 време на кандидат-студентските изпити изкарах 5 по езикова
        ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Ами, ето, виждаш ли, не трябва да "з"даваш Фронта
          "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
          нека четат пред вратите
          нашата памет остъклена
          с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Working...
          X