За какви 15 секунди става дума бе Холмс?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заповядайте на чаша чай
Collapse
X
-
Тези настойки нещо не работят. Уж си изключих подписът, но трябва всеки път да ко изключвам, когато пускам пост. По принцип аз подписът го слагам, когато пускам нова тема:sheep:
Таз коза мнооо ме кефи:nut:То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Това с опциите и на мене не ми работи, всеки път когато има отговор на пост ми изпраща съобщение на мейла, сега съв сложил филтър че иначе не се трае. Нещо имам чувството че морската част е най-посещавана напоследък
Това наистина е много готино::nut:
А картинките на военната техника може да ги смениш с динамични от Civ3 и модовете
Comment
-
Здравейте!
Бях на нощeн net.
Сега, ми се полага чай (без захар!), може - в добавка - с кафе или с ром/cognac.
Кoлкото до новият image на сайта, малко ми е трудно да свикна,
аз по - си харесвам предишния.
Ние - историците - все назад гледаме...
:sheep:
Taya ovca e super!
ANGRRRRRRRRR!!! Zashto ne mi se vijda avatara? Tolkova si go haresvam...Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment
-
37 : 39
Imperial Friedrich каза:
[B]ще проверя... просто имай предвид че последните 2-3 дни ми са много натоварени...
Това трябваше да го каже министъра на пропагандата, щото като го каже Шефа.....ми звучи като оправдание.....тези три дневни запои...или танците до зори....ами те са доста изморителни........
Малко компрометиращи снимки :
Comment
Comment