... и спокойно си кажете всички мъки около форума / портала. Тук Императорът ще ви изслуша внимателно :imperial:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заповядайте на чаша чай
Collapse
X
-
Neonix написаДва чая и два коняка за мен, моля.
:lol: :lol: :lol:
За мен водка с лимонче:-D и кафето го пия със сметана:-) , моля!
Ако няма водка и скоч няма да откажа
:-D
А сега вече сериозно. Значи тези адреси дето се разпращт по пощата нещо неработят, не че сами притрябвали, но ги докладвам просто като неизправност. И това е така от големия срив насам. Доложих:-D !
Comment
-
Промененият интерфейс е малко объркващ - търся от къде да се логна, от къде да изляза от форума. С това лесно се свиква.
Империал, казах ти снощи какво мисля за шрифта на съобщенията. Той трябва да е пак Arial, а не какъвто е сега. Старият беше по-четлив.scharfschutze ®
ZWQRA каза:
[B]А сега вече сериозно. Значи тези адреси дето се разпращт по пощата нещо неработят, не че сами притрябвали, но ги докладвам просто като неизправност. И това е така от големия срив насам. Доложих:-D !
Предполагам Звяра има предвид e-mail-ите, които се изпращат на пощата за уведомяване за нови ЛС и промени в темите, на които е зададено да се следят за нови отговори. При мен също не работят, не че и аз го ползвам де.
При мене не се зарежда и картинката, която е в горния ляв ъгъл на форума.Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
уведомяването може да се изключва, а картинката горе и при мене я няма.Империяле, доколкото разбирам изцяло нова е платформата на която е стъпил форума?А, и това ограничение сега го видях, на 15 сек, добро е като че ли, ама тука дали е нужно, май няма толко флудери/то не че е късно да се появят, ама Н.В. с твърда ръка действа ако не друго :twisted: /knowledge is power
Comment
Comment