Съобщение

Collapse
No announcement yet.

торенти

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

торенти

Чувствам се малко неловко, все пак е 2006 г. а аз не умея да работя с торенти :vb_sad: . Бихте ли помогнали, като първо обясните принципа, а после ако е възможно и някое step by step указание как се прави.

Предварително благодаря. :nworthy:

thorn

Средновековните църкви в България

За да не е Торн единствената мижитурка с вдигната ръка, аз се присъединявам към него (под дъжда от домати). Мулето ми върши добра работа, но няма да е зле да се науча да работя и с торенти, като План Б.
    "No beast so fierce but knows some touch of pity."
    "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Много е лесно. Филмите от торента се свалят с помоща на програма.Т.нар. торент клиент. Аз използвам БитСпирит.Като си инсталираш програмата на ПС-то отиваш на някой торент сайт аз свалям от тук http://www.torrents.bol.bg/
      И започваш да си теглиш филми. Тегленето е много лесно. Просто кликваш на линка на даденият филм който те интересува и програмата който си инсталирал започва да го сваля. Принципа не действие е като при емулето - Пс-та вързани в мрежа. Нищо сложно няма колеги.Щом жената се научи да сваля филми по този начин значи не е сложно.
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Наистина няма нищо сложно в работата с торентите (а и поне на хартия не е незаконно :mhehe: ). За торент-клиент аз използвам bitLord 1.1, може да си го свалите от тук www.bitlord.com. Много съм доволен от него, дори поддържа и български език. Parabellum доста добре е обяснил как става самото сваляне, така че мога само да добавя някой и друг торент сайт :tup:. Освен вече споменатия от "колегата" http://www.torrents.bol.bg/, който наистина е много добър и добре зареден, може да сваляте и от тук http://www.torrents.to/. Това е нещо като "сборник" от най различни торент сайтове - просто пишете какъв торент (файл) търсите и след това от падащия лист избирате в кой сайт да го търсите.
        Ами това е! Успех! :tup:

Comment

Благодаря за обяснението. Инсталирах си BitComet и даже свалих няколко оспрейки. Ура!

thorn

Comment

Благодаря и аз, ще го приложа скоро.

Comment

А ако сега обясните какво е сийдване и лийчване и какъв този коефициент, дето ми бил под 0.30 - цена няма да имате!

thorn

Comment

Коефициента е пропорцият свалена информация/качена информация. П2П връзката е направена така, че и ти качваш след като си свалил.

Сийдване е качването на информация, лийчването - сваляне. Докато сваляш торент си лийчър, като го пуснеш след това да се веърва след като си го свалил си сийдър.

Това за коефициента не е толкова голям проблем - едва ли ще ти изтрият потребителя за малък коефициент в близките 3 месеца - има време да се оправи.
                Last edited by Пилот; 30-12-2006, 17:30. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                „Аз, Драгомир, писах.
                Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Регистрирах се на сайта, посочен от Парабелум, но когато искам да се логна, отначало ми казваше "грешно потребителско име/парола" (нещо с курабийките май), а сега ми се появява надпис "Нямаш права"?!!!??! Дискриминация!!!!

Comment

На някои сайтове за да имаш право да отваряш каталози трябва да си поне суперпотребител (коефициент над 1.05 и качени определен брой ГБ). Тоест да си достатъчно заслужил... На zamunda.net си имаш достъп (бившето торентс линкос.бг)
                    „Аз, Драгомир, писах.
                    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Comment

А сайта как "усеща" какво съм качил??? Чрез клиента става качването или...?

Comment

На сайта има "брояч" който независимо отчита какво си качил/свалил. Иначе торент програмата на компа прави връзката.
                        „Аз, Драгомир, писах.

Comment

Да попитам торентите какво общо имат с "Място за съобщения и работа по различните страници на портала Бойна Слава", че са в този раздел.

Съвсем сте го ударили през просото. Модератори не се вясват от няколко дена и тука е като детската градина.
                          Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

Торн е решил да попита за торентите и аз използвах случая да се присъединя. Не виждам с какво може да пречи темата на когото и да било, а когато изтрезнеят модераторите, могат да я изтрият.

ПП Това далеч не е единствената тема в този раздел, която да няма пряка връзка с работата на форума, но не виждам някой да се е засилил да ги трие.

Място за съобщения и работа по различните страници на портала Бойна Слава

Comment

Здрасти и от мен. За торентите мога да говоря доста понеже това за което основно се използва компа в нас е гледане на филми и слушане на музика. Естествено здраво се свалят торенти. Лично аз препоръчвам като торен клиент http://www.utorrent.com/ , най лекия, изобщо не товари компа и също може да си изтеглиш от сайта му езиков пакет с който да си го направиш на български. Пробвал съм още бит лорд, бит комет (те двата удивително си приличат) и бит спирит. Незная дали само при мен, но бит спирит има проблем с поддържането на български (затова го карах на руски).
                              От торент сайтовете ви препоръчвам www.zamunda.net и www.data.bg www.arenabg.com
                              www.bgnauka.com/forum ТУК Е ИСТИНАТА!!!

"...защото езикът на селянина му е даден, не за да плещи, а за да лиже ботуша на господаря...и ако той не лиже този ботуш, който трябва, този език следва да бъде изтръгнат....

Comment

Working...
                              X