Арута, в Катерина Венедикова - Българите в Мала Азия има извадки от това караманско шахнаме.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Библиотека (оттук, оттам...)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cesar написа Виж мнениеАрута, в Катерина Венедикова - Българите в Мала Азия има извадки от това караманско шахнаме.
Comment
-
Воистина воскресе!
Aruta, искаш ли да ти изпратя на Рашо Рашев - Прабългарите и Българското ханство на Дунав. София, 2001. А?
Материалът е необработен (в jpeg, нуждаещ се от cut & crop). Сканираха ми я тук преди месец време, обаче... просто ме мързи да катвам и кропвам - признавам си без бой То, инак, събирането на jpeg и врътването в pdf или djvu най-лесно, ама... поне естетика някаква си да има. Искаш ли да се пробваш? Ако, не те мързи, разбира се Може пък и да си зает, знам ли? Ти си млад човек, а ние - полупенсионери
Comment
-
Графе, не се стискай, ами направо я давай, сигурен съм, че комуто трябва сам ще си я преформатира, или ако не му се занимава, все ще я смести на някой диск.Liberte, egalite, fraternite
Viva la revolution
Zalmoxis написаИмайте предвид, че влизането в Бойна Слава за средния българин е значителен културен шок.
dibo написаПреценил съм като модератор, че езикът Ви е неподходящ и толкова.
Comment
-
Я, па тоа! Тц... Ни даам! Само който обещае, че ще ги кропне (въобще редактира) тези 180 странички, само на него Ето, бръмча на добра воля, можете да изпитате наивитетът ми... Инак, когато не ме мързи, ще ги кропвам лека-полека, като костенурка. Аз се пищисах с Йордан Андреев и неговите българи - знам каква плътска любов беше
Comment
-
monte christo написа Виж мнениеВоистина воскресе!
Aruta, искаш ли да ти изпратя на Рашо Рашев - Прабългарите и Българското ханство на Дунав. София, 2001. А?
Материалът е необработен (в jpeg, нуждаещ се от cut & crop). Сканираха ми я тук преди месец време, обаче... просто ме мързи да катвам и кропвам - признавам си без бой То, инак, събирането на jpeg и врътването в pdf или djvu най-лесно, ама... поне естетика някаква си да има. Искаш ли да се пробваш? Ако, не те мързи, разбира се Може пък и да си зает, знам ли? Ти си млад човек, а ние - полупенсионери
Comment
-
monte christo написа Виж мнениеЯ, па тоа! Тц... Ни даам! Само който обещае, че ще ги кропне (въобще редактира) тези 180 странички, само на него Ето, бръмча на добра воля, можете да изпитате наивитетът ми... Инак, когато не ме мързи, ще ги кропвам лека-полека, като костенурка. Аз се пищисах с Йордан Андреев и неговите българи - знам каква плътска любов бешеLiberte, egalite, fraternite
Viva la revolution
Zalmoxis написаИмайте предвид, че влизането в Бойна Слава за средния българин е значителен културен шок.
dibo написаПреценил съм като модератор, че езикът Ви е неподходящ и толкова.
Comment
-
British Pathe War Archives - 85 000 historical films
War Archives - a dedicated military history channel from British Pathé. From the Boer War to the Cold War, via two world wars, British Pathé captured many of the most momentous events in 20th-century military history on film. This channel presents the best of these classic newsreels. Visit our main YouTube channel for our entire archive of 85,000 historical films: http://www.youtube.com/britishpathe ALL RIGHTS RESERVEDWe don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Comment
-
Добър вечер, господа!
Искам да ви попитам,може ли някой да ми помогне с намирането на тази книга и дали я има сканирана,защото ми е спешно да я чета за държавен изпит!
Васил Гюзелев - Средновековна България в светлината на нови извори
(Класификация,опит за характеристика и основни издания), 1981г
Никъде не намирам сканирано изданието,бихте ли ми помогнали?
Comment
Comment