Технически въпроси що се отнася до портала

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Хана
    ~
    • Feb 2005
    • 2499

А защо темата "Помощ за домашното и всякакви малки въпросчета" да не се отключи? Там който иска ще псува мързеливите ученици, който иска ще им помага - все пак никой не се е родил научен.

Comment

• Sir Gray
      варварин
      • Jan 2003
      • 5264

Ами защото ще се окаже най-активната тема във форума. И ще измести от това място "Майтапи (бис)"...
      Ама аз съм горе-долу за, зависи Империал какво ще каже.
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

• T.Jonchev
        ветеран
        • May 2006
        • 1029

Грей е категорично прав, че скоро това ще се окаже най-активната тема,
        но тоя народ има нужда от историческо обучение - защо пък да не го подпомогнем? Ясно ми е, че учениците предпочитат леснията, но все пак...
        Мисля, че ако се направи един подфорум за подобни неща, ще е полезно, особено ако не подаваме всичко сдъвкано, както естествено ще се иска на мнозинството. Смятам, че това е в състояние да промени някои нещица в подготовката по история, които много отдавна плачат за промяна и не се опасявам, че ще се получи параофициозно обучение.
        Освен това популярността на форума рязко ще нарасне.

Comment

• Док Холидей
          tlon uqbar
          • Feb 2004
          • 3916

Учениците искат всичко сдъвкано и изплюто. Не искат да положат минимално усилие.
          Мързелът /поне в тая му форма/ не трябва да се стимулира. Ако ще и по 20 нови регистрации на ден - мисля, че БС не се нуждае от това и е достатъчно популярна и не е това целта - да й се радват учениците щото получават всичко наготово.

Comment

• Хана
            ~
            • Feb 2005
            • 2499

Нямам предвид някаква кардинална промяна, съвсем пък не нов подфорум. Имах предвид когато някой зададе въпрос, да има възможност да му се отговори тук, на място с линк, препращане към теми във форума, препращане към раздел или с посочване на литература по въпроса "Потърси и прочети еди коя си книга", дори и елементарното "Ползвай функцията "Търсене" на форума" или " Въпросът е безумно формулиран, защото...". Силно се съмнявам, че тук има ентусиасти, които ще развият цяла тема в отговор, с което ще способстват развитието на мързела у младото поколение. Пък ако има - мързелът не е проблем на Бойна Слава, нито цел е превъзпитаването на това поколение, цел е да се пише за история и да се разбира историята. Не че отключването на тази тема ще доведе до сакралното повишаване на нивото на форума, но и някакви явни противоречия с идеята на форума не виждам.
            Все пак това е една дреболия, така че каквото решите.

Comment

• Гост

Хана написа
              Нямам предвид някаква кардинална промяна, съвсем пък не нов подфорум. Имах предвид когато някой зададе въпрос, да има възможност да му се отговори тук, на място с линк, препращане към теми във форума, препращане към раздел или с посочване на литература по въпроса "Потърси и прочети еди коя си книга", дори и елементарното "Ползвай функцията "Търсене" на форума" или " Въпросът е безумно формулиран, защото...". Силно се съмнявам, че тук има ентусиасти, които ще развият цяла тема в отговор, с което ще способстват развитието на мързела у младото поколение. Пък ако има - мързелът не е проблем на Бойна Слава, нито цел е превъзпитаването на това поколение, цел е да се пише за история и да се разбира историята. Не че отключването на тази тема ще доведе до сакралното повишаване на нивото на форума, но и някакви явни противоречия с идеята на форума не виждам.
              Все пак това е една дреболия, така че каквото решите.
              То "Търсачка" форума и сега си има,който иска да си напише темата,може и от тука само да почерпи достатъчно много информация за да си стъкми темата.От дебатите и от линковете към сайтове,сканирани книги...
              Във форума е писано,писано-почти няма тема незасегната от световната и българска история,включая и съвсем дребни и малкопознати неща са дискутирани надълго и нашироко.
              Е вярно,че наготово да се плесне съдвкано и изплюто е най-лесно,ама...
              Блез Паскал навремето го е казал-"На света има достатъчно много светлина-за който иска да му е светло,и достатъчно много мрак-за който иска да му е тъмно."Та и с форума така.
              Е друг е въпроса че чукча нечитател,ама...

Comment

• Odzava
                Адмирал
                • Jan 2003
                • 4092

Аз също мисля, че е удачно да има подобна тема. Всъщност идеята ми е там да се концентрира част от постовете тип "Е т'ва е самолетоносач, ве....". Всъщност някъде бях писал, че който иска да помага и така дава линкове и информация.
                Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                Неизвестен руски адмирал

Comment

• Док Холидей
                  tlon uqbar
                  • Feb 2004
                  • 3916

Спомнете си Пламен Щърбов
                  сега го забравете

Comment

• Imperial
                    Мошенник
                    • Jan 2003
                    • 12066

Да, това изчерпва темата.
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Thorn
                      ветеран
                      • Aug 2005
                      • 7760

Не регистрируют, ага. Защо? Я и Димитъра просил (dibo). Без толку. Есть вопросы и информация для болгарских форумистов.
                      Да не би да има някакъв бан за Елисеенко Алексей от vif2ne.ru

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

• dibo
                        Любител
                        • Aug 2003
                        • 6285

Кога и къде ме е питал?!
                        We don't see things as they are, we see them as we are
                        ---Anais Nin----

For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong.
                        ---H. L. Mencken---

Comment

• Thorn
                          ветеран
                          • Aug 2005
                          • 7760

Нямам идея

thorn

Comment

• dibo
                            Любител
                            • Aug 2003
                            • 6285

А откъде е цитата?
                            We don't see things as they are, we see them as we are
                            ---Anais Nin----

For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong.
                            ---H. L. Mencken---

Comment

• Thorn
                              ветеран
                              • Aug 2005
                              • 7760

vif2ne.ru - днес

thorn

Comment

• Sir Gray
                                варварин
                                • Jan 2003
                                • 5264

Аз не знам да има бан. Освен може би да сме запречили някое ИП и той да попада в диапазона
                                XV mile the sea brode is
                                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...