Технически въпроси що се отнася до портала

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Гост

Хм, не му разбирам , от около година стои така. Т.е. всъщност ЛС няма, а само така излиза при мене?

ПП

Ами другото? Ето сега оттук като кликна на "Форуми" получавам това, което съм цитирал по-горе; това само когато съм с акаунта KG125...
    Last edited by Гост; 17-01-2007, 11:04. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

• Imperial
      Мошенник
      • Jan 2003
      • 12066

Не съм сигурен защо няма раздел Военна Теория; имам спомен че имаше нещо такова.

Смятате ли че трябва да има отново? :secret:

ПП Благодаря на Албирео за най-якия аватар на всички времена.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Parabellum
        ветеран
        • Mar 2003
        • 5567

Голям аватар бре!!!!
        Шъ мъ утепаш от хил.
        Ами аз съм "За" такъв раздел-военна Теория.То тук май всички теоритици станахме.
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

• tonev
          ветеран
          • Sep 2006
          • 1346

поздрави за аватра и от мене. и за новия вид на форума. браво. :imprulz:
          Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.

Comment

• танкиста от Харков
            ветеран
            • Oct 2004
            • 698

Имам едно питане !!! :rock: :1087:
            В някй от темите не ми се отварят снимките!!! Така днес не ми се отварят в статията "Снимки от римски възстановки", до 13 статия, а след това почва да отваря едната, а другата не!?! По нататък отваря всички останали. Аз ли съм нещо нередовен или съм изключен ??? И ако да, защо?
            Заявявам, че не съм хич добре с компютрите и може би от там са и тези недовиждания, обаче и при опит да кача снимка като прикачен файл, също не ще да я приеме. Аз от доста време не съм качвал снимки и не би трябвало да нямам място. Моля за компетентен отговор :evil:
            От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!

Comment

• Imperial
              Мошенник
              • Jan 2003
              • 12066

Като се прибера от работа ще се занимая.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• танкиста от Харков
                ветеран
                • Oct 2004
                • 698

Благодара предварително. :rock: :kill_myse

Comment

• Imperial
                  Мошенник
                  • Jan 2003
                  • 12066

Погледнах и явно са поствани отдавна и вече ги няма на сайта откъдето са взети. С една дума нищо не можем да направим. :vb_sad:
                  albireo написа

Comment

• bsb
                    ветеран
                    • Sep 2003
                    • 1174

танкиста от Харков написа
                    .....
                    ...обаче и при опит да кача снимка като прикачен файл, също не ще да я приеме. Аз от доста време не съм качвал снимки и не би трябвало да нямам място. ...
                    Има ограничение на размера на прикачения файл - не повече от 1 MB. Да не би снимките ти да са по-големи от това?

Comment

• танкиста от Харков
                      ветеран
                      • Oct 2004
                      • 698

:rock: Не са! Някъде от 100 до 500 КВ. Да не би да са някакъв друг формат. Обаче миналата година ги качвах.
                      А снимките ми се явяват като квадрати с червена точка. Не всички. Някой ги отваря! Значи ги има и не са изтрити. Идиотска работа. Да не би да нямам някаква програма която ги чете. Защото нямах до скоро такава и Старинара на Парабелум не ми излизаше. Сега ми сложиха някаква и го отваря без проблеми. Направо съм се ошашавил. Сума пари дадох за новия компютър и да не мога да си виждам нещата! направо съм подивял. :1087:
                      Привет!!!

Comment

• Гост

танкиста от Харков написа
                        Имам едно питане !!! :rock: :1087:
                        В някй от темите не ми се отварят снимките!!! Така днес не ми се отварят в статията "Снимки от римски възстановки", до 13 статия, а след това почва да отваря едната, а другата не!?! По нататък отваря всички останали. Аз ли съм нещо нередовен или съм изключен ??? И ако да, защо?
                        Заявявам, че не съм хич добре с компютрите и може би от там са и тези недовиждания, обаче и при опит да кача снимка като прикачен файл, също не ще да я приеме. Аз от доста време не съм качвал снимки и не би трябвало да нямам място. Моля за компетентен отговор :evil:
                        И при мен е ставал същия проблем. Може да се дължи на лоша връзка между сървърите, но не съм сигурен. В този форум не ми харесва много начина, по който се качват снимки. Би трябвало (както е в други форуми) да може изображението да се прикачи тук и така няма да има проблеми с отварянето. Но явно пестят ресурси, или пък съществуват софтуерни пречки...
                        За прикачените файлове; гледай дали отговарят на позволените размери и формати за качване. Би трябвало да няма проблеми при тази процедура.

Comment

• Imperial
                          Мошенник
                          • Jan 2003
                          • 12066

AYB написа
                          Би трябвало (както е в други форуми) да може изображението да се прикачи тук и така няма да има проблеми с отварянето. Но явно пестят ресурси, или пък съществуват софтуерни пречки....
                          T.e.?
                          albireo написа

Comment

• gollum
                            фрогландец на вестконинска служба
                            • Jan 2003
                            • 22550

Че то изображенията може да се прикачат тук, няма никакъв проблем, стига да не се надхъврля ограничението за рамзер, което е доста либерално. ЗА съжаление, не винаги хората, които прикачват изображения ги обработват както трябва преди това.

Comment

• Гост

Как става прикачането на изображение, така че след това то да се отвори на главната страница? На мен не ми е известно.

Comment

• gollum
                                фрогландец на вестконинска служба
                                • Jan 2003
                                • 22550

Не съм много сигурен какво имаш предвид под "да се отвори на главната страница". Да се вижда в поста без да се отваря специално? Или нещо друго. Аз разбрах твоя въпорс така - "как да се прикачи файла, така че да се намира на сървъра на форума" (т.е. да не е връзка към файл на друго място). А за целта е достатъчно само да прикачиш файла чрез функцията "прикачени файлове", с което избираш файл от компютъра си и той се прикача на сървъра на форума. Ето така:
                                Last edited by gollum; 22-01-2007, 15:58.

Comment

Working...