If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Надявам се всички рано или късно ще забележите новият портален сайт. Той има няколко секции, за чието развитие ще ми е нужно и вашето съдействие.
Най-вече секцията "Връзки" - ще бъде списък с български и чуждоезични страници с кратки коментари. Моля всеки да допринесе като напише тук каквито интересни сайтове по темата се сеща.
За секцията "Статии" вече нещата ще са доста по-сериозни, но разбира се който има какво да каже - да го направи
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
ъъъ, добре дошли в новото ни обиталище, моля не обръщайте внимание на разпиляните строителни материали, неизмазаните стени или ония стърчащи кабели от електричеството, до 1-2 дни всичко ще е в нормите и ще оцените далеч по-големите възможности на тази система
логването тук става най-долу в дясно на заглавната страница
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Порталната страница е станала страхотна! Поздравления Imperial! :tup:
Но за форума, май стария повече ми харесваше. Може би още не съм свикнал с новия интерфейс и затова е така. Малко е объркващо в началото, а и някои от темите са разместени. Виж ако можеш в един пост да обясниш по-подробно какви точно са промените и коя тема къде е отишла или как е преименувана. Пък и на първи поглед май и голяма чистка е паднала. ;-)
Иначе като цяло всичко е СУПЕР!
Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
чистка не! - само реорганизация. Просто нещата са преместени насам натам Но даже и аз не мога да ти кажа точно кое къде е... просто всичко си е на логичното място
albireo написа
Добре де, защо? Защо по дяволите трябваше да сменяш PHPBB-то с това нещо дето не мога да го гледам? Абе аз ли съм единствения дето има възражения или другите просто си траете, защото аз наистина не мога да проумея как на някой изобщо може да му харесва това... нещо. Сега ще помълча минута в памет на хубавия ни форум...:tdown
Comment