що не пишеш да ти го сменят по административен път?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Технически въпроси що се отнася до портала
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Deimos написа"Регистрирай се" скоро ще работи, въпреки че не знам дали ще е за добро...Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
Гост
Отново имам изтрит коментар, този път в тема "Майтапи"! Сега остава да обясните защо го изтрихте?
Comment
-
Нищо фатално не се е случило и няма изтрити постове, а тези за експлозиите заминаха в отделна тема, тъй като 'майтапи' не е дискусионна такава.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
То поначало трябваше да бъде изтрит, AYB, защото си пропуснал да забележиш, че темата е за майтапи, а не за сериозни коментари. Ако си искал да коментираш събитието, да бе отворил нарочна тема за това. Воланд е направил това вместо теб, така че по-скоро следва да си благодарен - аз щях да изтрия коментара ти, защото поне десет пъти съм предупреждавал за какво служи тема "Майтапи".
Comment
-
Гост
-
аз пак да отправя предложение всяка тема стигнала 200 поста да се заключва. така ще се избягва безумното повторение на едни и същи доводи от потребителите.
така - http://forum.boinaslava.net/showpost...&postcount=201 - просто ключ.Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
аз пак да отправя предложение всяка тема стигнала 200 поста да се заключва.
Comment
Comment