If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Цветовете, форматирането на текста и линковете се добавят така:
{url=интернет адрес} фраза {/url} - ако искаме зад дадена фраза да има интернет връзка;
{url=интернет адрес} {B}фраза{/B} {/url} - ако искаме текста да бъде удебелен, по същия начин може да се ползват таговете за подчертан или наклонен текст;
{url=интернет адрес} {COLOR=DarkSlateBlue}фраза{/COLOR} {/url} - ако искаме текста да бъде в някакъв цвят.
(сложил съм само за примера тези скоби: {}, вместо тези: [], за да може да се видят различните случаи)
Не е лошо линковете да се оцветяват и подчертават. Иначе не може да се разбере, че има връзка, а и трудно се намира. В началото ги слагах неоцветени докато не ме попитаха къде е този линк.
Тъй че предлагам да запазим за URL класическия син цвят.
Имам доста странен проблем. От основното меню изглежда така, сякаш последния отговор в "Хладни Оръжия от Българските Земи" във Военно-Историческа Енциклопедия е от дядоБлаго. Само дето аз пуснах отговор след него и като се влезе в темата, най-отдолу седи моят отговор. Защо така?
03.07.2005 - С цел олекотяване четенето на мнения, излишната лична информация и украси в прегледа на темите беше премахната като си остава достъпна в профилите на потребителите.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
04.07.2005 - Промяна в ранговете и титлите: всеки потребител получава автоматично право да си слага титла по свой избор 30 дни след регистрацията си на форумите. Автоматичните пагони и рангове са премахнати.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
24.07.2005 - Тъй като Хоби/Традиция се премести на адрес http://www.traditzia-bg.com, форум Хоби е преместен в архива и историческите форуми са изведени на главната страница. Някои от темите, в които има още живот по моя преценка са преместени из различни форуми като са оставени препратки.
Понеже ме нямаше доста време и виждам някои изменения из форумите ще пусна поста си тук НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ ИМА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МАГАЗИНИ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ из страната?!Ако да адресчета господа!Мерси предварително.
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
05.09.2005 - От сега нататък всякакви запитвания и молби към администрацията ще трябва да се отправят към потребителя Администратор, а въпроси, оплаквания и молби, които касаят модериране на теми и мнения моля да бъдат отправяни към потребителя модератор .
albireo написа
Comment