If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дизайна е страхотен, аз даже бих приветствал още по-претрупан, ама си мълча, да не кажете, че съм ниско-интелигентен щом не харесвам простите и изчистени форми ....
Добра работа, Империал
"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Новият фон създава силен дискомфорт за очите при четене. Все едно четеш текста на монитор с ниска честота на опресняване.
Старият вариант беше оптималният.
Интересно защо смяташ така. Почти няма разлика между фона на текста със стария, има малко изместване на сивото към сиво-син нюанс.
Иначе като свърша да настройвам този ще има и допълнителен опростен стил, много близък до стария, а може би и варианти на този с различни цветове, за да може потребителят да си избира както му е най-удобно/приятно.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Наистина мисля така , съвсем сериозно. Особено при по-продължително четене очите се уморяват много по-бързо от обикновено. Ако имаш желание , един от алтернативните варианти , за които споменаваш , може да бъде със стария фон , при който текста се възприемаше така , все едно се чете от хартия.
Иска ми се да видя някакъв раздел от форума, озаглавен:
"Статистика на форума",
където да се виждат интересни данни от типа:
Брой потребители
Брой на разделите на форума
Брой на подразделите на форума (каквито има в раздела за ВСВ)
Брой теми
Брой мнения
Форуми с най-много теми
Форуми с най-много мнения
Теми с най-много мнения
Най-посещавани теми
Последни теми
Последни мнения
Потребители, дали най-много мнения
Потребители, създали най-много теми
Най-старите потребители
Най-новите потребители
Най-активни потребители през миналия месец
Най-активни потребители през миналата седмица
Потребители с най-много мнения на ден
Потребителски групи (Супермодератори, Модератори, Ветерани и др.)
Анкети с най-много гласове
Може да се дават данни до 10, 15 или 20.
Може да се направи като препратка към база данни, каквато е тази:
Виждам, че вече се правят опити в тази посока...
Опитите са много хубаво нещо...
Нека модераторите се поизпотят още малко - вярвам, че си струва усилията.
Нека модераторите се поизпотят още малко - вярвам, че си струва усилията.
Върху тези неща се потя само аз и си нямаш идея за колко време и усилия става дума. Има си приоритети и красотийки като такива статистики са много назад в списъка, на първо място е повишаване използваемостта на форума от средностатистическия потребител.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Като гледам, тук се пише за съобщенията на английски. И аз да се включа. При гледане на тема и използване на връзката "Следваща тема" (а вероятно това важи и за "Предишна тема") в дъното на страницата, ако няма тема с по-нови мнения, сме уведомявани за това на английски.
Имам и смътен спомен, че когато ти изтече таймаутът на сесията - например ако много си се замотал в писане на отговор - съобщението също е на английски, но за това не съм много сигурен.
А всъщност няма ли няколко файла със съобщения, които да се превеждат накуп, а трябва да ги ловим едно по едно къде са останали пропуснати?
Днес за пръв път от доста време насам имам време да се позанимая с форума и искам да отбележа, че не съм попаднала на никакви грешки Дизайна е супер, зарежда ми почти бързо /въпреки скапания нет/ и всичко се показва както трябва /поне засега/. Наистина много добра работа е свършена и въобще не знам как успява да смогне Империала с всичко...
Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Comment