Ами сигурно са си ги направили самички. Изобщо ИМХО руските форуми са много на ниво.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Технически въпроси що се отнася до портала
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
bsb написаИмах предвид hardwarebg.com/forum. Не знам защо, все ги бъркам - особено като се има предвид, че на hardware.bg няма какво да търся. Не че има каквото и да е значение де .albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Еееех поводи поводи...този декември... :sm228: :7_2_103v: :trink39: :f_cheers:...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Извинявайте,че въпроса ми сигурно ще ви се стори много тъп,ама по отношение на компютърните гъдели съм много зле.Та:Как от голяма снимка ,разположена на харддиска на моя компютър мога да си направя аватар и да си го приложа към профила в "Бойна слава"?И не ми се карайте много.... :nworthy:"Прави каквото трябва,да става каквото ще!"
Comment
-
Прати ми картинката на този e-mail и аз ще ти я направя като за аватар и ще ти я върна обратно: m_mihailov@varna-tpp.com
P.S. Ако кажеш и какви графични програмки имаш, то може би и ще ти кажа как да си го направиш самDulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
Добра програмка, тръгваща на всякакви машини (със сигурност върви добре и на компютър с 486 процесор) е irfan view. Може да се намери в tucows.com или download.com, а в България я има тук: http://store1.data.bg/dockera/programs/Irfan%20View/
Програмата е безплатна (май само най-последната й версия е платена).Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment