Видях го случайно, докато пусках един пост. Тоя червеният дето му се кланят сините, като че ли прилича доста на мен. Наистина Имперец, доста си се постарал, но не очаквах, че ще ме изтапосаш така. Все пак Благодаря ти!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Технически въпроси що се отнася до портала
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Защо трябва всеки път като влизам на главната страница на форума да натискам "Ctrl+F5", че да ми я зареди.
И защо се върна към phpBB, би ли споделил причината с нас? Тъкмо бях свикнал с вида и организацията на новия форум и хоп - пак промяна.
Тези смени започват да нарушават душевното ми равновесие.Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
17 Март 2004 - Нова страница - Българските SS в сайта ни "Третият Райх"albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Michael Wittmann написаПри опит да смаля двойно подписа си в сравнение с сега ми казва, че е твърде дълаг :o
:lol:
:rock:scharfschutze ®
Michael Wittmann написаПри опит да смаля двойно подписа си в сравнение с сега ми казва, че е твърде дълаг :oalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment