Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за правилата?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Въпрос за правилата?

    Уфф, изпозабравил съм кое къде стоеше в БС, та правя нова тема. По лошото е, че изпозабравих резултатите от ония знаменити дискусии навремето.

    Накратко - по актуалната политика на форума съвременните конфликти са забранени. Обаче:

    1. Важи ли за това за съвременните оръжия, чисто технически. Примерно обсъждане на G-36 и прословутите БПЛА?

    2. За конфликти, които е малко вероятно да докарат идиотските караници от миналото и от комшийските форуми - от типа на индопакистанските ръчкания в последните години, Мали, Сомалия и прочие папуасии, където може да се избегне филофобската болест.


    thorn

    Средновековните църкви в България

    #2
    Трудно е да се каже. Примерно темата на Пистон за Виетнам си е ОК. Ако ще пускаш информативна тема - давай. Ако ще е тема за обсъждане (тоест каране) - имате си други форуми за целта.
    We don't see things as they are, we see them as we are
    ---Anais Nin----

    Comment


      #3
      Без да хапеш не става ли?


      thorn

      Средновековните църкви в България

      Comment


        #4
        Дискусионни форуми за хапане има доста. Този не е от тях.
        We don't see things as they are, we see them as we are
        ---Anais Nin----

        Comment


          #5
          И по какво се различава желязото от всичко останало? Пример - отварям тема за танковете от 60-те (дори не модерни). Появява се нашмъркан и напърдя съветофил и почва да подскача че всичко съвестско е най-добро (което е меко (ама много меко) казано не така) и спретва осирателство на темата. При положенеи че човечето дори не зная за какво става дума, забавен момент беше с това "ама къде са 60-те градуса на Чифтена на куполата, човека дори ен знаеше как изглежда този танк, но засра темата. Същото за кораби, пак съветофил буквално стерилизира корабната част.
          Или ако искаш съвременен пример- Сртайкър се обсъжда, идва съветофил и почва д аподскача какви му били малки гумите (човека обаче не знае маркатана гумите нито какво петно имат) и как на БТР-XX били по-хубави...и темата туту финито. А примерно по гумите може много да се съди за машината и защо да кажем на Драгун минават от XML наXLZ.Просто пример.

          Comment


            #6
            Оууу забравих най-готиния пример- преди години пуснат тук снимка на об. 490. за ПЪРВИ път в нета изобщо...планетарния нет (и си докарах големи проблеми с хората дето ми я бяха дали). И идва нашмъркано напърдяното и ми подскача "епа такова животно няма".

            Comment


              #7
              Дойде Гогито да ми припомни защо не се получава. "Нашмъркан опърдян съветофил" - върховни аргументи, няма що. А иначе по същество може и да е прав, ама такава тема не би си струвала четенето.


              thorn

              Средновековните църкви в България

              Comment


                #8
                he he, това не е аргумента, а характеристиката за тоя дето единствения му аргумент е "ама то е съветско ерго прекрасно" Може да се нарече и "съветско тро-ло-ло", интересното е че тези форумния правилник не ги лови. Интересно че само съветофилите ги избива на дебилщита (което е разбираемо де, то иначе нямаше да са съветофили), применро Ройтер е върл германофил, ама някак културно го раздава....другото забавно е че дори самите руснаци не са толкова надъхани, поне по серизоните форуми си оставят по един шут за смях, другите ги отстрелват.

                Comment


                  #9
                  За езика и нивото на аргументация категорично не съм съгласен, за това, че дебилщината е само по съветофилите също.


                  thorn

                  Средновековните църкви в България

                  Comment


                    #10
                    При тях процента е наобичайно висок Колкото до аргументацията - никой не те кара да вярваш.

                    Comment

                    Working...
                    X