Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sandy

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Sandy

Добри илюстрации на опустошението, което стовари урагана върху Ню Йорк и въобще цялото крайбрежие, но NYC специално е най-жестоко ударен. NJ се размина леко с изключение на самото крайбрежие, но в сравнение с NYC то е рядко населено (в смисъл предимно курортни/плажни/почивни градчета). Утре вече ще е почти нормален работен ден. Обаче Ню Йорк остава парализиран. Имаше изказвания, че метрото може да бъде извън строя за цял месец - това е система която всеки работен ден превозва по 5млн души и икономическият ефект от това ще е непредставим...

The Atlantic, The Atlantic Magazine, TheAtlantic.com, Atlantic, news, opinion, breaking news, analysis, commentary, business, politics, culture, international, science, technology, national and life

The Atlantic, The Atlantic Magazine, TheAtlantic.com, Atlantic, news, opinion, breaking news, analysis, commentary, business, politics, culture, international, science, technology, national and life
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Апокалипсисът тепърва започва... бензинът в NJ свърши.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Специални избори за Нови Йорк?
      Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
      A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець

Comment

Токущо разбрах, че и в Ню Йорк няма бенз и очакват да се вдигне с долар.
        Също така от Финикс са излетели четири самолета с работници за Ню Йоркското метро.
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Графика за зареждане с бензин е шантав. Аз примерно мога да заредя утре (ако се доредя) защото последната цифра от номера на колата ми е четна а утре е четна дата. Ако се бях наредил днес, както мислих щях да чакам два-три часа и полицаите охраняващи бензиностанцията да ме върнат. Още по-шантавото е че сутринта щях да имам право защото номера ми завършва на буква, което се води "нечетен номер", но още преди обяд смениха правилата и ако се бях наредил щях здраво да се нахендря.
          Добре че хората тук си помагат, иначе щеше да е мазало.
          Иначе ремонтните екипи и доброволците работят като зверове - спят по четири часа на денонощие, даже в нашият град работниците по електричеството също са доброволци, единият ми каза че е долетял от Флорида - половин континент да помага.
          Същите тия за една нощ построиха на ново крастовището до нас отнесено от едно голямо дърво. Всичко беше помляно, светофари, два от стълбовете за електричество(парчета от единия опитах да изгоря в камината, ама не стана, с нещо е обработвано дървото), жиците и трансформаторите, всичко. Как успяха не ми е ясно.
          This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Правилата не са сменяни, а просто не бяха добре разбрани. Последната цифра в номера се гледа, без значение дали е последния знак. Моя свършва на 32Е, което значи четно.

Като гледам с каква безумна скорост възстановяват щетите по инфраструктурата ми става неудобно, че работя само нормални 8ч на ден в момента.

Hess публикува на всеки 2 часа настоящото наличие на бензин в своите станции...

И разбира се - https://twitter.com/search/realtime?q=%23njgas

Parabellum написа Виж мнение
            Токущо разбрах, че и в Ню Йорк няма бенз и очакват да се вдигне с долар.
            Не знам кой го очаква, в NJ по закон такова вдигане на цените е забранено. Не знам дали NY има същите закони. Ако няма, вероятно Блумбърг или говернатора ще наложат нещо доста бързо.
            albireo написа

Comment

Working...
            X