Sarina Dicle, Бог да я прости.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени под пагон
Collapse
X
-
като ги гледам тези девойки и някак все класиката ми се върти из главата, а именно:
"вежди вити гайтани"
доста непривичен за европейкото око виd, иначе сладурани.Last edited by Gaden Gogi; 01-10-2015, 14:32.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеДруги са вкусовете там. В исляма дори е забранено да се скубят вежди. Хубавиците горят в адаThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
1. Не съм много запознат с военното положение, обаче това са еврейки. Най-вероятно предците им са живели в Европа около 2 хиляди години, тъй че как правите връзката с местните мюслита?
2. Вие нормални ли сте? Мацките са жестоки, само на една-две веждите са малко по-дебели. А за Cara Delevingne да сте чували?
3. Силно оскубаните вежди, които незнайно защо са на мода сред някои от сънародничките ни, за мен са визуалния еквивалент на дращенето с нокти по черна дъска.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеThorn, тази истинска ли е?!?
Comment
-
В Израел всички минават наборна служба (девойките няколко месеца по-малко от момчетата), така че дори и плейметки там имат снимки от казармата.
Интересно ми беше като бях там как по спирките и по улиците виждаш млади хора с униформи да щъкат насам-натам. Навяват ми неприятни чувства на празнато, поради отмяната на наборната служба тук и отнетия ми шанс да държа по-голяма частици от съдбата на родината ми в ръцете си и ума си.Куршумът е глупак, а щикът – юнак!
Comment
Comment