Съобщение

Collapse
No announcement yet.

USMC - Морската пехота на САЩ

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

USMC - Морската пехота на САЩ

Здравейте, видях че сте пуснали тема за френския легион и аз реших да пусна тема за морската пехота на САЩ. От доста отдавна обмислям да се запиша като новобранец, но просто нямах нужните години, вече съм на 18 и ме интересува всичко свързано с USMC ( документи, кога се записваш и т.н) и естествено... мнението Ви.

Благодаря предварително

Чети тук:
    http://www.militaryphotos.net/forums...as-a-foreigner.

Comment

Ако ти е само за тръпката, по-добре се запиши в някоя наемническа армия, където да плащат яко. Няма смисъл да защитаваш петролните интереси на Чичо Сам за сребърни центове

Comment

Потребител # 4542 написа Виж мнение
        Ако ти е само за тръпката, по-добре се запиши в някоя наемническа армия, където да плащат яко. Няма смисъл да защитаваш петролните интереси на Чичо Сам за сребърни центове
        Като например ?

Comment

Не съм се интересувал конкретно от такива неща, но покрай един познат на познат (далечна е връзката ) знам, че взима $8000 в Афганистан. Но не е пехотинка човека, а нещо свързано с логистиката и има инженерно образование. Ти с твоите 18 години трудно ще се пласираш на подобна позиция, но и едва ли ще ти плащат $1500 долара или 1300 евро, колкото примерно взимат във френския легион новаците според официалният им сайт. Не знам за коя фирма ставаше точно дума, но е някоя от типа на бившата Блекуотър. Потърси инфо за подобни в нета, ако търсят кадри ще ти излезе.
          Бтв, сетих се все пак за едно ОГРОМНО предимство на US армията - чувал съм, че изкараш ли си договара и после можело да ти платят висшето образование - има ли нещо вярно в това, щото ако е така, си е голяма далаверка, примерно ако запишеш медицина или право в Щатите

Comment

http://www.goarmy.com/benefits/education-benefits.html - ако ти се чете, вероятно ще намериш отговори на въпросите за висшето образование. На мен не ми се чете

Comment

Абе то ако влезеш там нали знаеш ,че няма да има епични битки като по американските филмите?
              ПП А това за наемническите армии ми е много интересно.Сега ще видя в нета кво има.

Comment

kamos написа Виж мнение
                Абе то ако влезеш там нали знаеш ,че няма да има епични битки като по американските филмите?
                ПП А това за наемническите армии ми е много интересно.Сега ще видя в нета кво има.
                Според теб... щом го замислям отдавна дали съм се филмирал ?

Comment

За да влезеш в Хе(новото име на Блекуотър), DynCorp и останалите от тази весела група, като войник, то трябва да имаш сериозна подготовка и стаж на място където се те стреляли и си събирал червата на другаря ти в найлонов чувал. Никой няма да си губи времето да обучава някакъв с единствен досег с армията - превъртане на Кал ъф Дюти 3 за 3 часа . Имаше статия на един журналист - плащаш 10 000 долара и отиваш за 1 месец в базата им някъде в Реднекландия, САЩ и там ти показват разни неща, ако не се справиш добре - довиждане, лек ден и благодаря за 10 000 долара.

За да станеш охранител в някоя от затворените бази е малко по-лесно - там взимат военни и полицай от Колумбия, Централна Америка и Африка(както виждаш - все от места, където има доста насилие(истинско такова, а не двама идиота да се сбият пред селската дискотека)). Виж за инженер, логистик, шофьор на камион и други подобни трябва да имаш "само" топки от стомана.

Comment

Working...
                  X