Здравейте,българи! Скоро навършвам 18. Решил съм да си направя татуировка. Искам да покажа национална принадлежност и да има символ върху мен,който винаги ще ме държи здраво стъпил на земята и ще ми напомня откъде съм тръгнал. Уважавам ви мнението,но си спестете изреченията тип "пич,недей,няма смисъл...тъпо е" и тем подобни. Вече е решено,а мястото е избрано,рамо. Сега ще се надявам и на авангардните ви мозъци да ми дадат някои добри идеи за съдържанието на самия татус. Спрял съм се на Розетата от Плиска. Подчертавам... НЕ СЪМ нацист,фашист,скинар,нито ходя с бяла,продълговата маска само с дупки на очите. Определям се като патриот и националист.
Моля ви,ако имате добри идеи,видяли сте нещо конкретно ,давайте насам!
P.S. И както Левски напуска манастира,за да избере да се бори за родината (Родина>Бог) така и аз мисля,че Розетата е изключително подходяща,просто защото е определяна като един от най-българските ни символи на нашата нация и древна цивилизация,нищо че е езически и едва ли не ще пренебрегна Христа. (Не съм толкова нагъл, че да се сравнявам с Левски,просто исках да си обясня позицията)
Благодаря предварително!
Моля ви,ако имате добри идеи,видяли сте нещо конкретно ,давайте насам!
P.S. И както Левски напуска манастира,за да избере да се бори за родината (Родина>Бог) така и аз мисля,че Розетата е изключително подходяща,просто защото е определяна като един от най-българските ни символи на нашата нация и древна цивилизация,нищо че е езически и едва ли не ще пренебрегна Христа. (Не съм толкова нагъл, че да се сравнявам с Левски,просто исках да си обясня позицията)
Благодаря предварително!
Comment