Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Средновековен фестивал "Червен - 2011"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Средновековен фестивал "Червен - 2011"

За трета поредна година ще се проведе Средновековен фестивал в крепостта Червен, Русенско.
    Организатори на фестивала са Сдружение "Чигот",Средновековно Общество MODVS VIVENDI, 18 Етърски пехотен полк,Сдружение "Сила". Също така участват и свободни реконструктори.
    Датите за провеждане на тазгодишният фестивал в средновековният град Червен са 06.05-08.05.2011.
    Периодът на лагера е 1185-1420г.
    Всеки е добре дошъл да се запознае и потопи в атмосферата на Средновековието.
    Ако пък има интерес за участие от ваша страна, мога да публикувам изискванията за участие
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Ааа тоя път няма да пропуснем

Comment

Всички са добре дошли.
      Ще можете да постреляте с лък, да видите как се секат пари, да докоснете точно изработени копия на средновековни оръжия. Ще видите как се готвят различни средновековни ястия.
      При късмет, можете да бъдете оковани за радост на тъщите или тъщите да бъдат арестувани и оковани за радост на зетьовете.
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Еееее,дано да мога да отида с баща ми и с брат ми!Дано!

Comment

Парабелуме, чобанино...дръж ни в течение друже! Има два месеца до тогава. Мога ли - там съм!
          И най дългия път има своята първа стъпка...

Comment

Е, за участващите има регламент - посочен е във форума на Традиция, а за публиката естествено препятствие е 100 метровия стръмен баир и двата лева вход за крепостта.

Comment

komita1966 написа Виж мнение
              Парабелуме, чобанино...дръж ни в течение друже! Има два месеца до тогава. Мога ли - там съм!
              Ще ви държа

Ето снимки от миналата година.

Comment

Два лева,два лева.Напълно си струва това.Така ми се ходи.сигурно сам ще се наложи да ходя,но нищо.

Comment

миналата година двата лева покриваха крепостта и входа за скалните манастири ....

Comment

Обезателно ще отида,две години вече викам,че ще отида,а все не стигам до там.

Comment

айде тая година дано и аз да успея

Comment

Longanlon написа Виж мнение
                        айде тая година дано и аз да успея
                        Тъй, тъй. Че после в Кака Сийка да ни разтягаш на прангара.
                        Ще трябва да те умилостивяваме някак си.

Comment

Дано успея да посетя фестивала, имам една група деца от Русе, които участват в СИП "Русезнание", ще им бъде интересно да видят това на живо.
                          Иван Михайлов (26. VIII.1896 - 5. IX. 1990)
                          "Нека утрешните поколения знаят, защото времето отминава, а нашата преходност е налице, че ние направихме ВМРО не за да правим две Българии, а защото нямаме една целокупна!"

Comment

Ако има някой от Варна,може да организираме нещо заедно,да излезе по-евтинко пътя.Пишете ми на ЛС.
                            Historia vitae magistra

Comment

Времето наближава.Тази година се очакват повече участници.Ще има доста изненади за публиката. Който веднъж е присъствал не е съжалявал.
                              Ако се чудите къде да прекарате Гергьовденските празници-елате при нас в Червен.
                              Ето снимки от миналата година.

Comment

Working...
                              X